Arkadaşlar, kendim bir PC topladım. Parçalar birbiriyle uyumlu, değil mi? Bu sistem alınır mı? Tavsiyeleriniz varsa yazabilirsiniz. (Güç kaynağı olduğu için hazır sistem alamıyorum.)
ULTIMA-TUF3060 oyuncu bilgisayarı INTEL Core i3-12100F ve ASUS TUF RTX 3060 OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
ULTIMA-TUF3060 oyuncu bilgisayarı INTEL Core i3-12100F ve ASUS TUF RTX 3060 OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Hocam elimde şu an üstte yazdığım güç kaynağı var ne yapsam bilemedim 4,5 ay oldu alalı. Hazır sistehm mi alsam yoksa bu güç kaynağıyla devam mı etsem.
Hocam sistemi daha almadım sadece topladım.
Güç kaynağını önceden almıştım elimde güç kaynağı var o yüzden hazır sistemde kararsızım satmam vs. gerektirecek.
Hocam sistemi daha almadım sadece topladım.
Güç kaynağını önceden almıştım elimde güç kaynağı var o yüzden hazır sistemde kararsızım satmam vs. gerektirecek.