İ7 10750H 15.6" vs İ5 10300H 17.3"

Seyit_AP24

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Üniversite ve oyun için bir laptop alacağım. Ancak 2 şık arasında kaldım. Monster abra a5 10. Nesil i7 ile 15.6 inch ekran ve monster abra a7 10. Nesil i5 ile 17.3 inch. Ekran ve işlemci hariç herşey aynı. Ancak işlemciden feragat edip büyük ekran mi almalıyım yoksa büyük ekran olmasa da olur işlemci daha önemli mi tam olarak karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Tamamen kişisel tercihinize bağlı aslında, masaüstü bilgisayar kullandığım için 15.6" ekrana sahip dizüstü bilgisayarlar bana rahatsız edici geliyor. İşlemci de önemli faktör tabi ama burada rahat etmenizde önemli, ben tercihimi A7 modelinden yana kullanırdım yerinizde olsam.

İyi sosyaller.

Bu tamamen sizin kararınız. Ayrıca bilgisayarı hangi amaçlarla kullanacağınızı belirtmemişsiniz. Aşırı işlemci gücü gerektiren oyunlar/yazılımlar kullanacaksanız 10750H tercih edilebilir. Bunun dışında 15.6 inç bana yetersiz, küçük ekranda keyif alamam derseniz kesinlike 17.3 inç. Örneğin ben masaüstüne ve 24 inçe alıştığım için dizüstü bilgisayarda oyun oynayamam. 15.6 inç ise aşırı derecede küçük gelir.

i7 olanı seç ekran yeterli gelmezse harici ekran alıp kullanırsın.

Bence işlemci önce gelir ekrandan çok rahatsız olursan tv veya monitör şansın var ama işlemciyi değiştirme şansın yok. Herkesin kendi zevki ama bence 15.6 inch yeterli.

Direk 17.3 inch ve i7 olan a7 modeli var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…