i7 10750H + 1660 Ti sistem LoL FPS düşmesi

omer61616161

Hectopat
Daha fazla  
Normalde akıcı oynayabildiğim 120-144 FPS arası oynadığım LoL'ü sabah kalktığımda oynayamaz hale geldim. Oyun 144 FPS'de başlıyor koridor safhasında 90'a düşüyor takım savaşlarında ise 60'a düşüyor ve kasıyor. Bunun sebebi ne olabilir uzun zamandır araştırıyorum ama çözüm bulamadım.
1660 Ti.
16 GB RAM.
i7 10750H.
BIOS güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
LoL de böyle sorunlar olabiliyor oyunu tam ekran pencereli de oynayın sadece LoL de mi oluyor yoksa başka oyunlarda da oluyor mu oluyorsa oyun içi MSI Afterburner programıyla aldığınız değerleri atabilirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Isı problemi olabilir.

Cihaz modeliniz nedir? RAM tek kanal mı? MUX yoksa olabilen bir durum bu. İmkanınız varsa ve HDMI portu NVIDIA ekran kartına bağlıysa harici monitöre veya televizyona bağlayıp FPS değerinizi oradan kontrol edebilir misiniz?

Güç ve uyku ayarlarından yüksek performans modunu seçer misiniz?
Evet seçili o zaten.
Cihaz modeliniz nedir? RAM tek kanal mı? MUX yoksa olabilen bir durum bu. İmkanınız varsa ve HDMI portu NVIDIA ekran kartına bağlıysa harici monitöre veya televizyona bağlayıp FPS değerinizi oradan kontrol edebilir misiniz?
Evet tek kanal ama ilginç yani 6 ay boyunca oynadıgım bilgisayar bir günde patlak verdi lolde.Monitöre bağlamama gerek yok aynı laptop modelim bulunan arkadaşlarım monitöre bağlatınca fps artışı sağladı bende de sağlanır yüksek ihtimal.
LoL de böyle sorunlar olabiliyor oyunu tam ekran pencereli de oynayın sadece LoL de mi oluyor yoksa başka oyunlarda da oluyor mu oluyorsa oyun içi MSI Afterburner programıyla aldığınız değerleri atabilirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Isı problemi olabilir.
Peki ben yeni bi post daha açıp atarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı