Uzun zamandır oyunda FPS düşmesi yaşıyorum. Anlık olarak oluşuyor ve 3-4 saniye sürüyor. Ne kadar kısa bir sürede olsa rahatsız edici bir durum. Sadece CS'de yaşanıyor bu problem. Diğer oyunlarda bu problemi yaşamıyorum. Kullandığım laptop özelliklerini aşağıya koyuyorum. Nasıl çözebilirim bu problemi?
CS:GO işlemci odaklı bir oyun. Dolayısıyla ilk etken işlemci sıcaklığı olabilir. CS:GO oynarken MSI Afterburner ile bir SS atar mısınız? MSI Afterburner CS:GO'da çalışmıyor fakat başlatma seçeneklerine
Kod:
-allow_third_party_software
Yazarsan çalışıcaktır. Oyundayken ekrana gelen ibareyi kapat diyerek kapat.
CS:GO işlemci odaklı bir oyun. Dolayısıyla ilk etken işlemci sıcaklığı olabilir. CS:GO oynarken MSI Afterburner ile bir SS atar mısınız? MSI Afterburner CS:GO'da çalışmıyor fakat başlatma seçeneklerine
Kod:
Kod:
Edit: Açılacaklar FPS, CPU temp, CPU clock, CPU usage, GPU usage, GPU temp, İşlemci hızı.
Dün başlatma seçeneklerine -high komutunu yazdım. Fps'i 400 ile sınırladım ve cl_forpreload'ı 0 yaptım. Ondan sonra ani fps düşüşü yaşadığımı hatırlamıyorum. 1-2 gün daha deneyip dönüş yapacağım.
Dün başlatma seçeneklerine -high komutunu yazdım. Fps'i 400 ile sınırladım ve cl_forpreload'ı 0 yaptım. Ondan sonra ani fps düşüşü yaşadığımı hatırlamıyorum. 1-2 gün daha deneyip dönüş yapacağım.
Ani fps düşüşü baya bir azaldı fakat hala yaşıyorum. Aniden düşmese bile kastığını hissedebiliyorum. Ayrıca internetim iyi olmasına rağmen Türk sunucularına girip oynadığımda pingim anlık olarak 20'den 60-70'e çıkıyor. 2-3 saniye sonra tekrardan 20'ye düşüyor.