i7-10750H CS:GO FPS düşmesi

akocak33

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zamandır oyunda FPS düşmesi yaşıyorum. Anlık olarak oluşuyor ve 3-4 saniye sürüyor. Ne kadar kısa bir sürede olsa rahatsız edici bir durum. Sadece CS'de yaşanıyor bu problem. Diğer oyunlarda bu problemi yaşamıyorum. Kullandığım laptop özelliklerini aşağıya koyuyorum. Nasıl çözebilirim bu problemi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-01-06-13-21-57.png
    292,3 KB · Görüntüleme: 82
CS:GO işlemci odaklı bir oyun. Dolayısıyla ilk etken işlemci sıcaklığı olabilir. CS:GO oynarken MSI Afterburner ile bir SS atar mısınız? MSI Afterburner CS:GO'da çalışmıyor fakat başlatma seçeneklerine

Kod:
-allow_third_party_software

Yazarsan çalışıcaktır. Oyundayken ekrana gelen ibareyi kapat diyerek kapat.

Edit: Açılacaklar FPS, CPU temp, CPU clock, CPU usage, GPU usage, GPU temp, İşlemci hızı.

Hocam söylediğiniz CPU clock gözükmüyordu.

Dosya Ekleri

• 20210106_165826_HDR.jpg
    299,1 KB · Görüntüleme: 73
Sorun bundan kaynaklı da olabilir, full ayarlara alınca sorun var mı?
Dün başlatma seçeneklerine -high komutunu yazdım. Fps'i 400 ile sınırladım ve cl_forpreload'ı 0 yaptım. Ondan sonra ani fps düşüşü yaşadığımı hatırlamıyorum. 1-2 gün daha deneyip dönüş yapacağım.
Ani fps düşüşü baya bir azaldı fakat hala yaşıyorum. Aniden düşmese bile kastığını hissedebiliyorum. Ayrıca internetim iyi olmasına rağmen Türk sunucularına girip oynadığımda pingim anlık olarak 20'den 60-70'e çıkıyor. 2-3 saniye sonra tekrardan 20'ye düşüyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…