i7 10750H laptoptan R5 5600X sisteme geçiş

Bütçe varsa anakart B550M-K yapılabilir.
yani 20 k dedimde çok az aşabilir yani ekleyebileceğim bişlere varsa yazarsanız sevinirm yani hangisini eklersek daha iyi olur

Bütçe varsa anakart B550M-K yapılabilir. 500GB depolama bana yetmez dersenizde SSD 1TB yapılabilir.
bide monitör biraz pahalı geldi asusun 3000 tl ye var 1200 tlye başka şeyler eklenebilir sanki

Yani 20 k dedimde çok az aşabilir yani ekleyebileceğim bişlere varsa yazarsanız sevinirm yani hangisini eklersek daha iyi olur.

İşlemciyi 5600X, anakartı B550, SSD'yi ise Samsung 980 1TB yapabilirsiniz o halde.

Hocam bütçeyi bu kadar aşabilecekseniz daha iyi sistemler alınabilir.
ya şuan şöyle diyim 22k para verebilirim en fazla o da en fazla daha artamam yani şöyle diyim kusura bakmayın çok anlamıyorum pc işlerinde

ya şuan şöyle diyim 22k para verebilirim en fazla o da en fazla daha artamam yani şöyle diyim kusura bakmayın çok anlamıyorum pc işlerinde
monitör dahil

Ya şu an şöyle diyeyim 22K para verebilirim en fazla o da en fazla daha artamam yani şöyle diyeyim kusura bakmayın çok anlamıyorum PC işlerinde.

Anladım o zaman attığım sistemin anakartını B550M-K yapıp işlemciyi 123TL farkla 5600X yapıp SSD'yi Samsung 970 EVO Plus yapıp alabilirsiniz. Sıvı soğutmaya ihtiyacınız yok. AMD'nin stok fanı yeterli olacaktır.

tamamdır yardımınız için teşekkürler

birde bu attığınız sistem benim laptopdan çok dahaı perfomnslı olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…