Çözüldü i7 10750H sistem "Bu aygıta uygun değil" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Desene benzermişiz. Bende 4 GB VRAM'li Intel grafik kartının denetim masasının düzgün çalışmasını sağlayamadım bir türlü. Neyse ayrılıyorum. İyi sosyaller.
Hocam onun için "İntel Driver & Support Assistant" eklentisi/yazılımını indirmeniz lazım. Bir de Microsoft store'dan "İntel Grafik Kontrol Merkezi" indirmeniz lazım. Bu ikili ile hem İntel bileşenlerinizin sürücülerinin güncel olup olmadığını öğrenirsiniz hem de dahili ekran kartınıza yazılım olarak özelliklerine daha hakim olursunuz.

İntel Grafik Kontrol Merkezi link :
Intel® Grafikleri Kontrol Merkezi Al - Microsoft Store tr-TR

İntel Driver & Support Assistant link :
Intel® Driver & Support Assistant
Hocam teşekkürler. Bilgisayarımın sitesinde ekran kartı driverini kurunca gelmişti. İşlemcim 10.nesil bu arada.

Eki Görüntüle 769453

Moderatörler görürse kızmasınlar. Allah'ım ban üstüne ban yiyorum. Ama hak ediyorum da tabii. 🤣.
Niye kızacaklar ki kızılacak bir şey mi yaptınız? Yaptıysanız da ben anlamadım😅. Yardımcı olduysam bu arada ne mutlu😊. Ama siz sorunu çoktan çözmüşsünüz anlaşılan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı