i7 10750H ve RTX 2060 sistem düşük FPS

Sorunun
1:Nvidia optimus(laptop un ekranı dışındaki başka bir TV, monitör bağlayarak çözebilirsin)
2:Single channel ram
Teşekkürler hocam birazdan deneyeceğim. Konuda bahsettiğim TV'de FPS artışı konusunda herhangi bir fikriniz var mı?
Nvidia optimus yüzünden TV de fps artıyor neden dersen görüntü direk ekran kartı tarafından veriliyor normalde görüntü işlemcinin ekran kartına gidiyor sonra ekrana gidiyor.

Sürücüyü kaldırıp güvenli modda tekrar kurdunuz mu?

Dediğiniz için sadece sürüm kontrolü yaptım. Sürümüm WHQL olduğu için. Bir de bu işlem biraz riskli gibiymiş sorun yaşayanlar olmuş.

Dediğiniz için sadece sürüm kontrolü yaptım. Sürümüm WHQL olduğu için. Bir de bu işlem biraz riskli gibiymiş sorun yaşayanlar olmuş.

Düzgün yapılırsa problem olmaz ama WHQL sürümünde ise yapmayadabilirsiniz. Bu FPS düşüklüğü hakkında aklıma takılan bir soru var. Bütün oyunlarda mı arkadaşınız daha yüksek FPS'ler alıyor yoksa sadece PUBG Lite'de mi? Eğer sadece PUBG Lite'de ise oyunun optimizasyonunundan kaynaklanıyor olabilir. Çünkü attığınız fotolarda aldığınız FPS'ler bana gayet normal gibi geldi.

Hocam attığım FPS'lerde aynı sistemimin testlerinden 40-50 düşük alıyorum. Testlerde Pubg Lite'da ana menüde sabit 300 oyun içi 220 küsür alıyor testlerde. Ekran kartı yiyen büyük meblalı bir oyunum yok maalesef yakın zamanda deneyeyim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…