Derece olarak bakmadım ancak aşırı derecede hissedilebilir bir durum ve FPS düşüşlerine de sebep oluyor geçtiğimiz günlerde Windows 11'e düzelmiştir umuduyla tekrar yükseltme yapmıştım ancak sorun devam ettiği için sistem geri yükleme ile tekrar Windows 10'a geri döndüm şu an için herhangi bir sorun yaşamıyorum ısınmadan yana. Daha sonrasında tekrar Windows 11 için yükseltme yaptığımda sorun halen devam ediyorsa dediğiniz gibi derecelere bakmalıyım.Kendi hissettiklerinizle mi sıcaklık farkı var diyorsunuz yoksa derecelere baktınız mı? Hem işlemciniz sıcağı çok seven bir işlemci sıcaklık problemi var evet ama Win10 ile Win11 sıcaklık farkı olmaması lazım. Bakmadıysanız kesinlikle MSI Afterburner'dan bakın.
Açıkçası malzeme kalitesi haricinde kullanmış olduğum cihazdan memnunum ve Windows 11 sürümü dışında herhangi bir rahatsız edici derecede ısınma sorunu yaşamıyorum.Monster..
Şu an Windows 10'daysanız sıcaklıklara bir bakın. Az çok aklınızda kalır zaten, ileride Win11 geçtiğinizde kontrol edersiniz.Derece olarak bakmadım ancak aşırı derecede hissedilebilir bir durum ve FPS düşüşlerine de sebep oluyor geçtiğimiz günlerde Windows 11'e düzelmiştir umuduyla tekrar yükseltme yapmıştım ancak sorun devam ettiği için sistem geri yükleme ile tekrar Windows 10'a geri döndüm şu an için herhangi bir sorun yaşamıyorum ısınmadan yana. Daha sonrasında tekrar Windows 11 için yükseltme yaptığımda sorun halen devam ediyorsa dediğiniz gibi derecelere bakmalıyım.
Derece olarak bakmadım ancak aşırı derecede hissedilebilir bir durum ve FPS düşüşlerine de sebep oluyor geçtiğimiz günlerde Windows 11'e düzelmiştir umuduyla tekrar yükseltme yapmıştım ancak sorun devam ettiği için sistem geri yükleme ile tekrar Windows 10'a geri döndüm şu an için herhangi bir sorun yaşamıyorum ısınmadan yana. Daha sonrasında tekrar Windows 11 için yükseltme yaptığımda sorun halen devam ediyorsa dediğiniz gibi derecelere bakmalıyım.
Açıkçası malzeme kalitesi haricinde kullanmış olduğum cihazdan memnunum ve Windows 11 sürümü dışında herhangi bir rahatsız edici derecede ısınma sorunu yaşamıyorum.
Kusura bakmayın işlemcimin modelini yanlış yazmışım i7-10875H imiş işlemcim. Şu an için yalnızca Chrome ve Spotify uygulamasını aktif olarak kullanıyorum arkaplanda ise Steam açık MSI Afterburner'ın gösterdiği sıcaklık 55 derece.Şu an Windows 10'daysanız sıcaklıklara bir bakın. Az çok aklınızda kalır zaten, ileride Win11 geçtiğinizde kontrol edersiniz.
Tam olarak dediğinizi anlayamadım ancak aldığımda magnezyum alaşımlı olduğunu biliyorum Monster'ın ince ve hafif olan güçlü modellerinde kullandığı kasaya sahip.Clevo kasa mı?
Gene aynı hikaye, işlemciniz çok sıcak çalışan bir işlemci. Kasanız da işin cabası, oyunlarda da bir bakın bakalım.Kusura bakmayın işlemcimin modelini yanlış yazmışım i7-10875H imiş işlemcim. Şu an için yalnızca Chrome ve Spotify uygulamasını aktif olarak kullanıyorum arkaplanda ise Steam açık MSI Afterburner'ın gösterdiği sıcaklık 55 derece.
Kusura bakmayın işlemcimin modelini yanlış yazmışım i7-10875h imiş işlemcim. Şu an için yalnızca Chrome ve Spotify uygulamasını aktif olarak kullanıyorum arka planda ise Steam açık MSI Afterburner'ın gösterdiği sıcaklık 55 derece.
10 dakika kadar Rainbow Six Siege oynadım MSI Afterburner'da gördüğüm kadarıyla işlemci sıcaklığı en fazla 83 derece olmuş ortalama olarak ise 79-80 bantlarındaymış. Dediğim gibi Office modunda oynadım Gaming modunda değil. Gaming modunda Windows 11'de oyundan yana pek sıkıntı yaşamıyorum sistem hantallığı dışında ancak sorun Office modunda Windows 11'de hissedilebilir bir ısı artışı olması ve FPS düşüşlerine sebebiyet vermesi.55 derece gayet iyi ancak bilgisayarınızı çeşitli uygulamalar sayesinde vaktiniz varsa bilgisayardaki bütün uygulamaları kapatıp fanları %100'e alıp 10 dakika bekletin oyun oynadıktan sonra.
Office modunda Rainbow Six Siege gibi Gaming moduna geçmeyi gerektirmeyen oyunlarda Windows 10'da ortalama 79-80 derece bantlarında bir işlemci sıcaklığı var sanırım.Gene aynı hikaye, işlemciniz çok sıcak çalışan bir işlemci. Kasanız da işin cabası, oyunlarda da bir bakın bakalım.