Haggis Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 953 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Mayıs 2021 #71 fdfgdse dedi: son soru ses iyi mi? Genişletmek için tıkla... Çok iyi hocam..
T129Atak Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.283 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Ankara 9 Mayıs 2021 #72 fdfgdse dedi: Son soru Ses iyi mi? Genişletmek için tıkla... Çok iyi değil de iyi diyelim. Ne kötü ne de çok iyi ve bence yeterli.
fdfgdse dedi: Son soru Ses iyi mi? Genişletmek için tıkla... Çok iyi değil de iyi diyelim. Ne kötü ne de çok iyi ve bence yeterli.
F fdfgdse Centipat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 497 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #73 sağolun hepinize. ben bunun bi incelemelerine bakayım. aynı konuyu 5 10 kere açtım kimse bu laptop'u bana söylemedi.
sağolun hepinize. ben bunun bi incelemelerine bakayım. aynı konuyu 5 10 kere açtım kimse bu laptop'u bana söylemedi.
T129Atak Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.283 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Ankara 9 Mayıs 2021 #74 fdfgdse dedi: Sağ olun hepinize. ben bunun bir incelemelerine bakayım. Aynı konuyu 5 10 kere açtım kimse bu laptopu bana söylemedi. Genişletmek için tıkla... Türkiye'ye yeni geldi ondandır hocam.
fdfgdse dedi: Sağ olun hepinize. ben bunun bir incelemelerine bakayım. Aynı konuyu 5 10 kere açtım kimse bu laptopu bana söylemedi. Genişletmek için tıkla... Türkiye'ye yeni geldi ondandır hocam.
Burak_arı Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 178 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #75 fdfgdse dedi: Sağ ol alacağım bunu. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam iyi ki Monster'ı almadan önce konu açmışsınız. fdfgdse dedi: Ses iyi mi? Genişletmek için tıkla... Ses kartı ne kötü ne de aşırı iyi diyemeyiz ama iyi diye biliyorum.
fdfgdse dedi: Sağ ol alacağım bunu. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam iyi ki Monster'ı almadan önce konu açmışsınız. fdfgdse dedi: Ses iyi mi? Genişletmek için tıkla... Ses kartı ne kötü ne de aşırı iyi diyemeyiz ama iyi diye biliyorum.
Haggis Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 953 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Mayıs 2021 #76 T129Atak dedi: Çok iyi değil de iyi diyelim. Ne kötü ne de çok iyi ve bence yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam bence çok iyi fdfgdse dedi: .sağolun hepinize. ben bunun bi incelemelerine bakayım. aynı konuyu 5 10 kere açtım kimse bu laptop'u bana söylemedi. Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam incelemeye bizim dediklerimizden daha azını söylüyorlar. Haggis dedi: sHocam bence çok iyi Gerek yok hocam incelemeye bizim dediklerimizden daha azını söylüyorlar. Genişletmek için tıkla...
T129Atak dedi: Çok iyi değil de iyi diyelim. Ne kötü ne de çok iyi ve bence yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam bence çok iyi fdfgdse dedi: .sağolun hepinize. ben bunun bi incelemelerine bakayım. aynı konuyu 5 10 kere açtım kimse bu laptop'u bana söylemedi. Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam incelemeye bizim dediklerimizden daha azını söylüyorlar. Haggis dedi: sHocam bence çok iyi Gerek yok hocam incelemeye bizim dediklerimizden daha azını söylüyorlar. Genişletmek için tıkla...
F fdfgdse Centipat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 497 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #77 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video aklıma takıldı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video aklıma takıldı.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 11 Mayıs 2021 #78 fdfgdse dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video aklıma takıldı. Genişletmek için tıkla... Bu önemli bir problem değil, merak etmeyin.
fdfgdse dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video aklıma takıldı. Genişletmek için tıkla... Bu önemli bir problem değil, merak etmeyin.
F fdfgdse Centipat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 497 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #79 PuMaT dedi: Bu önemli bir problem değil, merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Tüm laptoplarda var mı? PuMaT dedi: Bu önemli bir problem değil, merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Hoş gözükmüyor.
PuMaT dedi: Bu önemli bir problem değil, merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Tüm laptoplarda var mı? PuMaT dedi: Bu önemli bir problem değil, merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Hoş gözükmüyor.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 11 Mayıs 2021 #80 fdfgdse dedi: Tüm laptoplarda var mı? Hoş gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Hepsinde yok. Zaten normal kullanımda öyle olmuyormuş. Sadece bastırınca.
fdfgdse dedi: Tüm laptoplarda var mı? Hoş gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Hepsinde yok. Zaten normal kullanımda öyle olmuyormuş. Sadece bastırınca.