F fdfgdse Centipat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 497 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #81 PuMaT dedi: Hepsinde yok. Zaten normal kullanımda öyle olmuyormuş. Sadece bastırınca. Genişletmek için tıkla... Yani ben de bastırarak oyun oynamayacağıma göre...
PuMaT dedi: Hepsinde yok. Zaten normal kullanımda öyle olmuyormuş. Sadece bastırınca. Genişletmek için tıkla... Yani ben de bastırarak oyun oynamayacağıma göre...
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 11 Mayıs 2021 #82 fdfgdse dedi: Yani ben de bastırarak oyun oynamayacağıma göre... Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken ekrana değil de klavyeye mi bakacaksınız?
fdfgdse dedi: Yani ben de bastırarak oyun oynamayacağıma göre... Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken ekrana değil de klavyeye mi bakacaksınız?
F fdfgdse Centipat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 497 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #83 PuMaT dedi: Oyun oynarken ekrana değil de klavyeye mi bakacaksınız? Genişletmek için tıkla... Alüminyumdan yapılmış duyduğuma göre.
PuMaT dedi: Oyun oynarken ekrana değil de klavyeye mi bakacaksınız? Genişletmek için tıkla... Alüminyumdan yapılmış duyduğuma göre.