i7-10875H Linux sistem çok kasıyor

Makaleler
1
Yer
Dünya
Daha fazla  
İlk öncellikle laptopa Ubuntu yükledim ve çok kasıyordu birkaç gün bu sorunu çözmeye uğraşdım ama çözemedim sonra Manjaro ve Pop!_OS yükledim ama hepsinde bu sorun var. Kötü bir bilgisayarım yok bilgisayarım iyi bir bilgisayar neden kastığını anlayamıyorum. Şu anda Pop!_OS kullanıyorum ve kasıyor.

• Monster Tulpar T5 v21.4
  • NVIDIA RTX 3060.
  • Intel i7-10875h

İlk öncellikle laptopa Ubuntu yükledim ve çok kasıyordu birkaç gün bu sorunu çözmeye uğraşdım ama çözemedim sonra Manjaro ve Pop!_OS yükledim ama hepsinde bu sorun var. Kötü bir bilgisayarım yok bilgisayarım iyi bir bilgisayar neden kastığını anlayamıyorum. Şu anda Pop!_OS kullanıyorum ve kasıyor.

• Monster Tulpar T5 v21.4
  • NVIDIA RTX 3060.
  • Intel i7-10875h

Bilgisayarinda MUX var ise istersen internal GPU'yu kapatip sadece NVIDIA ile kullanmayi dene.

Son düzenleyen: Moderatör:
TLP aracı ile güç yönetimi ayarlaması yapmanız gerek. "Kasıyor"dan kastınız sistem yavaş mı çalışıyor yoksa kullanırken takılmalar mı oluyor?

Konuyu hortlattığım için özür dilerim ama yine Linux yüklemeye karar verdim ve yine kasıyor. Kasıyor derken demek istediğim şey yavaş çalışıyor pencereyi sürüklerken ve internette gezinirken kasma oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı