i7 11. nesil 3060 Ti Valorant'ta düşük FPS

ege yağcı

Femtopat
Daha fazla  
5-6 ay önce hazır kasa almıştım hazır kasanın içindekiler RTX 3060 Ti, i7 11. nesil, 8x2 16 GB RAM, 280 Hz monitor 1 ms gayet iyi bir sistem diye düşünüyorum.
Fakat başka biri GTX 1650 falan alıyor ve Valorant'ta 500-600 FPS alıyor ben ise 220'nin üstünü göremiyorum. Gereken tüm performans ayarlarını yaptım hala aynı. Bunun sebebi nelerden olabilir? Yardımcı olabilir misiniz?

Hocam ilk olarak işlemciniz bana kalırsa amd olmalı çünkü oyun performansı olarak intel i geçiyor sizin sisteminiz render için kullanılabilir oyun için pek ideal görmüyorum RTx 3060 ti yerine rx 6000 serisi ekran kartını kullanabilirsiniz amd oyun için işlemci ve ekran kartı konusunda başarılı ve intel e göre çoğu oyunda daha fazla performans verir valorant işlemciye bağlı oyun ben sizin için burda intel işlemcinizi amd yapmanızı en kötü durumda satarak amd almanızı öneririm

Hazır kasa ama nasıl çıkaracağım ki

ya hocam bide ben format attım 2 gün önce fpsm gine iyidi 280 hz gösteriyordu 250 fpsin üstündeydi format attım fps 150 160 a düştü akıcılık falan gitti nedendir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…