i7 11700 işlemci için kule tipi soğutucu önerisi

lacosteq1

Centipat
Daha fazla  
NVIDIA RTX 2060 Super 8 GB.
Intel i7-11700
ASUS TUF Gaming B560M-Plus (DDR4 5000 MHz (OC)
Kingston Fury 32 GB 3600 MHz (DDR4) RAM.
MSI 750W A750GL PSU.
Legion monitör 1080p monitörüm.

Gamepower, kasama, ve işlemcime, uygun kasama, rahat sığacak F/P olarak, kule tipi soğutucu, önerisi şimdiden teşekkürler.

Stok var bende takılı ama sesi var ve ısınma için yeterli mi bilmiyorum stok fan.

Yük altında kaç derece görüyorsunuz hocam?
Eğer işlemci sıcaklığına bakmayı bilmiyorsanız hw monitör indirip 5 10dk oyun oynadıktan sonra hw monitör üzerinden bakabilirsiniz.

Yük altında kaç derece görüyorsunuz hocam?
Eğer işlemci sıcaklığına bakmayı bilmiyorsanız hw monitör indirip 5 10dk oyun oynadıktan sonra hw monitör üzerinden bakabilirsiniz.

Bilmiyorum ama bu dediğiniz uygularım yanılmıyorsam oyunda ekran kartı yük çok oluyor işlemci 20 30 gibi yük yanılmıyorsam teşekkürler.

Stok fanı yeterli olacaktır muhtemelen ancak illaki bir soğutucu istiyorsan, bu aklıma ilk gelen soğutucu.

Bu dediğin soğutucu alayım mı? Başka var mı fiyatı uygun olan bu soğutucu işlemcime kasama uygun mu? Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bilmiyorum ama bu dediğiniz uygularım yanılmıyorsam oyunda ekran kartı yük çok oluyor işlemci 20 30 gibi yük yanılmıyorsam teşekkürler.

Bu dediğin soğutucu alayım mı? Başka var mı fiyatı uygun olan bu soğutucu işlemcime kasama uygun mu? Teşekkürler.
Hocam kasanın tam modelini belirtseniz daha iyi.

Hocam kasanın tam modelini belirtseniz daha iyi.

Kasam Gamepower bildiğim bu fotoğraf atayım hatta.

Kasam Gamepower bildiğim bu.

Stok fanı yeterli olacaktır muhtemelen ancak illaki bir soğutucu istiyorsan, bu aklıma ilk gelen soğutucu.

Hocam bu fanı alayım mı? Markası kalitelimi bunu direk alabilirim kasama sığıyor mu üstde yorumlarda belirtmiştim iyi soğuturmu işlemcimi bunun sesi yok değil mi sessiz teşekkürler.

@Novelist

Hocam merhaba sizin de önerebileceginiz var mı? i7 11700 için kule tipi soğutucu kasamda Gamepower üstte detaylı yazmışım teşekkürler. ☺️

Son düzenleme:

Bu işini görür, daha estetik olsun almışken iyisi olsun dersen bunu alabilirsin.

Bu işini görür, daha estetik olsun almışken iyisi olsun dersen bunu alabilirsin.

Bu alttakini alayımda hocam kasaya sığar mı acaba büyük gösteriyor. 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı