i7 11700 - Quadro P400 OS X uyumlu mu?

kaanhh

Megapat
Merhaba aşağıdaki masaüstü sistem OS X uyumlu mu?
  • CPU modeli: Intel Core i7 11700.
  • Grafik aygıtları: NVIDIA Quadro P400.
  • Anakart: MSI MAG B560M Bazooka.
  • Ağ aygıtları: Realtek PCI-e 2.5GBE
  • Disk ve RAM: 512 GB SSD - 16 GB DDR4 3200MHz.
Sanırım Quadro P400 ile en fazla "High Sierra" sürümünü kurabiliyorum. High Sierra sürümünün eski olması performans sorunu yaşatır mı? Donanımı tam performansıyla kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
11. nesil işlemci için FakeCPU gerekebilir çünkü Apple macOS'e 11. nesil Intel işlemciler için destek getirmedi ve getirmeyecek gibi duruyor. FakeCPU ile kurulsa bile güç yönetimi çok iyi olmayabilir. Ekran kartı konusuna gelirsek Nvidia Web Driver'larından dolayı en son High Sierra kurabilirsiniz ve daha üst sürümleri kursanız bile grafik hızlandırma olmayacak. High Serra sürümünü kendim MacBook Air'da kullanıyorum ve uygulama desteği gerçekten düşük. Xcode, GarageBand gibi programların eski sürümlerini kurmak zorunda kalıyorsunuz. Anakartın sorun çıkartmaması gerek. Ağ aygıtını AIDA64 ile tam modelini bularak atın çünkü böyle tam modeli bilinemiyor. Onun dışında SSD'nizin de tam modelini belirtmenizi öneririm. Kısacası High Sierra sürümü kurulabilir ancak ben pek önermem. High Sierra'nın uygulama desteğinin az olması, 11. nesil Intel işlemci olması ve NVIDIA Web Driver'da çok iyi çalışmadığı için önermiyorum. Elbette kurulabilir ancak çok performanslı olmayacaktır muhtemelen.

O zaman Windows 11'deki kurulu düzenimi hiç bozmayım. Hocam detaylı cevap için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…