Hocam çok teşekkür ediyorum 4K monitör alamam 2K monitör daha yeni aldım MSI 2K monitör 240Hz IPS bir de 4K monitör alsam darbogaz olmaz mı işlemcim yetmezki? Eski işlemci yoksa? Hocam bu sistemle devam edeyim en iyisi sistem yeterli zaten değil mi kulaklık nasıl 25 bin ya çok pahalı 50 binde monitör pahalı 50 bin monitör yerine sistemi yeniliyorsun zaten
mantıklı değil mi teşekkürler.
Hocam bir soru soracaktım ya size hatırlıyor musunuz ekran kartı konu açmıştım sizin onerdiginiz ekran kartı şu anki aldığım XFX AMD Radeon 7900 GRE merc hocam Amazon'da bu kartı taksitle aldım bitirdimde borçu Amazon sitesi geziyorum baktım RX 7900 XT diye marka varmış hocam oda 20 GB 300 bit gibi bir şeydi acaba onumu alsaydım ya o zaman alabilirdim taksitle RX 7900 GRE yerine acaba pişman olur muyum uzulsemi bilemedim
keşke deseydim size hocam attığınız kart RX 7900 GRE RX 7900 XT alsay mıydım diye buradaki sorum 7900 XT 7900 GRE arasında çok fark var mı ya performans vesaire uzuleyimi acaba 7900 XT almadım diye bir de i7 11700 darbogaz olur mu?