i7-11700 Sistem yeterli mi?

İkisini de alma. 9800x3D al. Kardeşime 5090 alabilirsek sistem topluyorum. Ekran kartı hariç bütün parçaları aldım. 9800 alırsan. Soğutucu bunu aldım. Madalyonun son parçasını alırsam bağlayacağım.

Hocam 7800x3D alabiliyorum ne diyorsunuz şu an için 9700X mi? Yoksa 7800x3D bütçe yetiyor alabiliyorum sorun yok teşekkürler.

Hayırlı olsun kardeşine ama 9800 pahalı maalesef yetmiyor bütçem 2 işlemciye gelelim ne diyorsun hangisi alayım teşekkürler.

7800x3D tabii ki de. Tartışması bile olmaz.

Sogutucu Thermalright Phantom Spirit 120 SE arpg sogutur mu? Bende bu sogutucu var ve hocam ASUS TUF B650M Plus Wi-Fi uyumlu olur mu? Çalışır mı? Takılır mı? Teşekkürler.

Sogutucu Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARPG sogutur mu? Bende bu sogutucu var ve hocam ASUS TUF B650M Plus Wi-Fi uyumlu olur mu? Çalışır mı? Takılır mı? Teşekkürler.

O soğutucu hakkında bilgim olmadığı için yorum yazmadım. Yanlış bilgilendirmek istemedim. rica ederim.

Hocam sıkıntı yok işlemci aldım 9700X yerine Ryzen 7800x3D aldım.

Güle güle kullanın. Çok iyi bir işlemci. Oyun için en iyi işlemcilerden. Ben alacaktım 13700k ya karar verdim sonra. Sizi üzmez. 9800xx 3D yeni çıktı performansını çok beğendiğim içi öneride bulundumbana kullanmakta nasip olmayacak kardeşim kullanacak. 13700k var bende. Masraf yapmak anlamsız.

Hocam çok teşekkürler lakin aklım karıştı üzüldüm hocam aldığım işlemci iade edeyim mi? Acaba Ryzen 7 9800x3D mi alsaydım? Ama ona da bütçem yetmezdi yetse bile zorlanmış olurdum şu an aldıgım işlemci Ryzen 7 7800x3D iyi degilmi iş görür mu? 9800x3D almadıgım için pişman olur muyum? Ve hocam bu 13700k işlemci iyi mi? Acaba önümü alsaydım 7800x3Dden iyi sanki 13 bin falan uygun hatta 13700k 9800x3D falan birinden mi? Alsaydım 7800x3D pişman olmam uzun yıllar götürür mu? Teşekkürler.

7800X 3D 13700k'dan çok daha iyi bir işlemci. Biraz 7800X 3D'nin ayarları vardı. İlk çıktığı zamanlar biraz sorunlu çıktı şu an çok iyi durumda. Ryzen 5600X te beni uğraştırdı. BIOS ayarı filan. Biraz şapkadan tavşan çıkarmayı seviyor ryzen Ben o zamana denk geldim. Farkı şu olur ikimiz aynı hikayeli oyunu oynarız hemen hemen aynı FPS olur. Bir Valorant açarsan veya başka online oyun daha fazla FPS alırsın. 9800x3D almadığın için pişman olmazsın. 7800X 3D çok iyi bir işlemci. İade etme. Evet 5090 besleyecek kadar güçlü bir işlemcin var uzun yıllar götürür.

Hocam çok teşekkürler o zaman kullanacağım iade etme gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…