EmiraTs Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #1 Ekran kartı RTX 2060 Anakart B560M-K İşlemci i7 11700F Sıvı soğutmam garantiden geldi. Montajını yaptım ve çalıştırdım. Fakat "CPU fan Speed error" hatasını aldım. BIOS'tan baktığım zaman anakartında işlemcinin de sıcaklıkları 37°C ne yapmam gerekiyor?
Sıvı soğutmam garantiden geldi. Montajını yaptım ve çalıştırdım. Fakat "CPU fan Speed error" hatasını aldım. BIOS'tan baktığım zaman anakartında işlemcinin de sıcaklıkları 37°C ne yapmam gerekiyor?
Çözüm Marix 5 Ağustos 2023 Çoklayıcı 3 pinse fan devrini göremediğinden hata veriyordur, BIOS'tan uyarıyı kapatabilirsiniz.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.327 Çözümler 951 5 Ağustos 2023 #11 Estağfurullah, BIOS da monitör sekmesinin altında, CPU fan Speed var onu ignore yapın. Artı 0 Eksi
KS KS EmiraTs Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #12 Marix dedi: Estağfurullah, BIOS da monitör sekmesinin altında, CPU fan Speed var onu ignore yapın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam hayırlı geceler. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Estağfurullah, BIOS da monitör sekmesinin altında, CPU fan Speed var onu ignore yapın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam hayırlı geceler.