i7 11700K 125 Watt çekerken 86 derece

xmrkiller4

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bugün i5 11400F işlemciden i7 11700K işlemciye geçiş yaptım. Valorant'ta 1 oyun oynadıktan sonra sıcaklık değerlerine baktım fotoğrafta göründüğü gibi sıcaklık değerleri. Kule tipi fan kullanıyorum, yaşadığım yer Hatay / İskenderun. Hava oldukça sıcak, kasa kapağı kapalı şekilde kullanıyorum. Sizce sıcaklıklar normal mi ve Core 4 ve Core 5 sıcaklıkları neden daha fazla bilgisi olan var mı?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 44
O işlemci kule tipi ile soğumaz, cekirdek sıcaklıkları farkı çekirdeklerin performansına göre değişir silikon kalitesine göre vs.

Sıckalık değerleri idare eder mi yoksa kötü mü sizce?

Kullandığım kule tipi fan:Id-Coolıng SE-214-XT Argb 4pin Pwm 120MM Kule Tipi İşlemci Soğutucu

Yazın bu kadar ısınması normal eğer ileri dereced hız aşırtma olmayacaksa idare edersin.
Hız artırmayı düşünmüyorum anakartım da uyumlu değil zaten o.c ye eve gidince termal macunu mx 4 sürebilirim bu gün zalman stc 8 sürmüştüm ama sanırım pek iyi değil termal macun. Mx 4 sürmeyi düşünüyorum belki etkisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…