Ejderyasin
Decapat
Daha fazla
5400 RPM'yi bende değiştirmeyi düşünüyorum daha kargoya verilmedi. 26.000₺5400 RPM HDD harici güzel sistem. Kaça topladınız?
5400 RPM'yi bende değiştirmeyi düşünüyorum daha kargoya verilmedi. 26.000₺
RTX 3060 Ti'lı bir sisteme göre çok pahalı.
Anakartı sıvı sogutmayı falan göz önünde bulundurdunuzmu kasayı falan , çünkü hazır sistemlerde anakartlar ve kasalar psular berbat.RTX 3060 Ti'lı bir sisteme göre çok pahalı.
Ve işlemciyide çok kötü koyuyorlar.Evet, hazır sistemlerde ekran kartı çok daha ucuza geliyor.
@Ejderyasin bence iade edip o fiyata hazır sistem alın.
Hocam ben gamegaraj'dan 24 bin liraya geldi hemen hemen aynı sistem fakat , ben ayıptır söylemesi gigabyte'yi biliyorum fakat 3d'nin kartlarının burda dogru düzgün destegi bile yok 2 bin liradan vazgeçerim ama nerden aldıgımı bilirim.Hocam işlemci sıvı soğutma istediğiniz gibi seçiliyor. GameGaraj'dan çok daha ucuza alırsınız bu sistemi.
Doğrudur amma ve lakin , kasa çöp psu çöp bakma öyle dediklerine bu 29k'dan aşşagı gelmez.Hocam işlemci sıvı soğutma istediğiniz gibi seçiliyor. GameGaraj'dan çok daha ucuza alırsınız bu sistemi.
20.000 TL mesela.GUNGNIR 7A-3070 MSI - Game Garaj
GUNGNIR 7A-3070 MSI Oyuncu Bilgisayarı AMD işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren GUNGNIR 7A-3070 MSI oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Doğrudur amma ve lakin, kasa çöp PSU çöp bakma öyle dediklerine bu 29K'dan aşagı gelmez.
Bende diyorumki , doğrudur fakat gene ekipmanları aynı seviyeye getirirseniz çıkan fiyat aynı oluyor anakart'ımı gördünüzmü hocam işlemcide şuan intelin en iyisi i9 çöp kasa zaten başlı başına 2.500₺ bir kasa.Sadece örnek verdim hocam. 26k bütçe ile aldığınız sistemden çok daha iyisi alınabilir.