i7 11800H laptop işlemci sıcaklığı Valorant'ta 100 derece oldu

yatdım gerek

Femtopat
Daha fazla  
Valorant oynarken donmalar kasmalar oluyordu ve sonrasında baktım işlemci sıcaklığım 80-85 dereceden bir andan 100 dereceye cıktı. Laptop kullanıyorum. Bunun sebebi nedir çözümü nedir? (bilgisayarımda i7 11800 h işlemci var)

Laptop marka modeli nedir? Ne zaman aldınız? En son ne zaman temizlettiniz? Driverlar güncel mi(!)

Bilgisayarınız en son ne zaman temizlik yaptınız mi islemcinin termal macunu yenilemesine gerek var.

Bende de i7-11800 h laptop var. Forza Horizon 5 + Arka planda indirmeler + Youtube + vs .... bir çok uygulama açıktı. Ben 108 dereceyi gördüm. Yetkili servisi aradığımda bana normal olduğunu söylediler.

Bende de i7-11800 h laptop var. Forza Horizon 5 + Arka planda indirmeler + Youtube + vs .... bir çok uygulama açıktı. Ben 108 dereceyi gördüm. Yetkili servisi aradığımda bana normal olduğunu söylediler.
İşlemcinin maximum gelmesi gereken sıcaklık 100C zaten 100den sonra güç kısıyor ona rağmen aşmış ve 108lere kadar çıkmış buna normal diyen teknik servis uğraşmak istememiş belliki.

Dosya Ekleri

• sıcaklık.png
    12,3 KB · Görüntüleme: 61
msi gf 63 thin alınalı 7 ay oldu driverlar güncel daha temizlik yapmadım

@yatdım gerek @mehmetburak
Hocam yeni alınan laptopların termal macunları çok düzgün olmuyor. Bence güvenilir bir bilgisayarcıya götürün, içini temizleyip bir de termal macun sürsün. Eğer anlıyorsanız siz de yapabilirsiniz. (Bilgisayarcıya götürseniz bile termal macunu kendiniz alıp onu sürdürebilirsiniz, daha iyi olur)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…