Fiyatını önemsemiyorum kaliteli olsun yeter. Laptop 2 yılını doldurmaya yakın ama macununu yenilesem mi karar veremedim.
Boştaki sıcaklıklar;
CPU 50°~55°
GPU 45°~50°
Yük altındayken sıcaklıkları;
CPU 70°~80°
GPU 67°~69°
Bu dereceler RDR2 oynarken sıcaklıkları, oyunu 1080p Ultra grafiklerde oynuyorum. Ekran kartı, laptopu kullandığımdan beri 70°'yi bile görmedi önerilerinizi bekliyorum deneyimli ve bilgili kişiler cevap verirse teşekkür ederim.
Sistem;
RTX 3050 Ti.
Intel i7 11800H.
16 GB RAM DDR4.
Samsung 980 Pro.
Sıcaklarda bir sorun yok ama almak istiyorsanız alın.Fiyatını önemsemiyorum kaliteli olsun yeter. Laptop 2 yılını doldurmaya yakın ama macununu yenilesem mi karar veremedim.
Boştaki sıcaklıklar;
CPU 50°~55°
GPU 45°~50°
CPU 70°~80°
GPU 67°~69°
Bu dereceler RDR2 oynarken sıcaklıkları, oyunu 1080p Ultra grafiklerde oynuyorum. Ekran kartı, laptopu kullandığımdan beri 70°'yi bile görmedi önerilerinizi bekliyorum deneyimli ve bilgili kişiler cevap verirse teşekkür ederim.
Sistem;
RTX 3050 Ti
Intel i7 11800H
16 GB RAM DDR4
Samsung 980 Pro
Maxtor CTG9E 4gr 13.5 W/m-K Nano Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Maxtor CTG9E 4gr 13.5 W/m-K Nano Termal Macun fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Maxtor CTG9E 4gr 13.5 W/m-K Nano Termal Macun özelliklerini incele, 100,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 453,67 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Sıcaklarda bir sorun yok ama almak istiyorsanız alın.
Sıcaklıkların iyi olduğuna bakmamak lazım laptoplar da CPU aşırı ısındığında sıcaklığı düşürmek için CPU frekansını düşürür. Dolayısıyla sıcaklıkların iyi olması çok bir şey ifade etmez eğer uzun zamandır macun yenilenmediyse yenilenmelidir.
Peki bunu oyun performansında nasıl anlayabilirim MSI Afterburner'da CPU frekans hızı var mıydı acaba?
Maxtor önermeyin arkadaşlar, kendim test ettim tek kelime ile berbat.....Maxtor CTG9E 4gr 13.5 W/m-K Nano Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Maxtor CTG9E 4gr 13.5 W/m-K Nano Termal Macun fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Maxtor CTG9E 4gr 13.5 W/m-K Nano Termal Macun özelliklerini incele, 100,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 453,67 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Sıcaklarda bir sorun yok ama almak istiyorsanız alın.
Ne tür sorunlar yaşadınız? Aslında MX-4 rakibi bir macun CTG9E.Maxtor önermeyin arkadaşlar, kendim test ettim tek kelime ile berbat.....
Mesaja ekleme yaptım. MX4 sürdüm 2 hafta falan oldu Maxtor 2 hafta sonra 5-10 derece sıçramalar ile artıp düşüyordu kısaca derecesiz idi, MX4 de ısılar hâla aynı ve sıçramalar falan yok memnunum.Ne tür sorunlar yaşadınız? Aslında MX-4 rakibi bir macun CTG9E.
Çok takıntılı hissediyorsanız, Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu AkakçeFiyatını önemsemiyorum kaliteli olsun yeter. Laptop 2 yılını doldurmaya yakın ama macununu yenilesem mi karar veremedim.
Boştaki sıcaklıklar;
CPU 50°~55°
GPU 45°~50°
CPU 70°~80°
GPU 67°~69°
Sistem;
RTX 3050 Ti
Intel i7 11800H
16 GB RAM DDR4
Samsung 980 Pro