i7 11800h laptopta "EFI PXE network boot failed" hatası

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Legion 5I Pro - I7 11800H - Rtx 3060 - Samsung 970 Evo Plus 1TB2x
SSD veya HDD modeli
1 TB M.2 SSD
Normal bir şekilde YouTube'dan video izliyorum. Bir anda ses nasıl tabir etsem bilemiyorum "darrr" oldu ve mavi ekran geldi. Otomatik restart attı. Ardından fotoğrafını koyduğum hata geldi ve burada takılı kaldım. Ne yapmam lazım? Bir de bu cihazın BIOS'una girmek için gereken tuş nedir? Teşekkürler. Lenovo Legion 5I Pro.

@Radeon RX 5500M @T129Atak kimse bilmiyor mu çözümü?

Şu an dışarıdayım hocam en kısa zamanda atarım.

Attığım ilk görselde boot device kısmından başka bir şey seçemiyorum siz sormadan söyleyeyim.

2.görseldeki PXE ayarlarını kapatıp öyle deneyin.

2.görseldeki PXE ayarlarını kapatıp öyle deneyin.
Hocam bu mesaja koyduğum ilk görseldeki hatayı alıyorum sonra enter'a basıyorum sonra nu mesaja koyduğum 2. görseli alıyorum seçecek hiçbir cihaz yok
Hocam bu mesaja koyduğum ilk görseldeki hatayı alıyorum sonra enter'a basıyorum sonra nu mesaja koyduğum 2. görseli alıyorum seçecek hiçbir cihaz yok
@asd674 @hawtsauce hocalarım bir fikriniz yok mu?

Dosya Ekleri

• 20220412_150931.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 31
  • 20220412_150941.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Hocam bu mesaja koyduğum ilk görseldeki hatayı alıyorum sonra Enter'a basıyorum sonra nu mesaja koyduğum 2. görseli alıyorum seçecek hiçbir cihaz yok

@asd674 @hawtsauce hocalarım bir fikriniz yok mu?

Hocam SSD yerinden çıktı, veya arızalandı. Yakın zamanda yere düşme olayı olmuş muydu?

Hocam SSD yerinden çıktı, veya arızalandı. Yakın zamanda yere düşme olayı olmuş muydu?
Olmadı, M.2 ssd yerinden nası çıkabilir ki hocam, arızalanması da çok zor 4 aylık cihaz ve yarısı bile dolu değil

Son durum nedir hocam? neden kaynaklanmış bendede aynı cihaz var merak ettim.
Onlarca elektrik kesintisinden dolayı m2 ssd cortlamış hocam garantiye gönderdik m2 ssd yenilediler.

geçmiş olsun hocam.

benim bulunduğum yerin elektirikleri sık sık gidiyor akım korumalı priz mi alsam ne önerirsiniz.
Sağolun hocam, bir rivayete göre akım korumalı prizler bir işe yaramıyor emin değilim çok hakimi değilim konunun lakin benim yaşadığım elektrik kesintisi güç girişi için kullandığım dönüştürücünün sağlam olmaması durmadan yerinden oynaması yüzündendi, mesela pubg oynuyorum tam güç çekiyor pc 200w üzeri bir anda dönüştürücü yüzünden tak gidiyor elektrik ekstrem bir durum öyle ayda 2 kere fln kesilse elektrik normal kullanımda bir şey olmaz diye düşünüyorum.

tamamdır hocam sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…