Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.895 Makaleler 9 Çözümler 1.034 26 Kasım 2022 #11 Marilyn Black dedi: 3070 max-q aynı fiyata bunu buldum bu iyi midir sizce? Genişletmek için tıkla... Artoria Pendragon dedi: Bu daha mantıklı bir seçim olur, katana Max Q muxsuz ve zayıf bir soğutmaya sahip. Genişletmek için tıkla... Başta dediğim model.
Marilyn Black dedi: 3070 max-q aynı fiyata bunu buldum bu iyi midir sizce? Genişletmek için tıkla... Artoria Pendragon dedi: Bu daha mantıklı bir seçim olur, katana Max Q muxsuz ve zayıf bir soğutmaya sahip. Genişletmek için tıkla... Başta dediğim model.
Marilyn Black Hectopat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 108 Çözümler 1 26 Kasım 2022 #12 Artoria Pendragon dedi: Başta dediğim model. Genişletmek için tıkla... Yok bu Max-Q var bunun MSI kodu farklı. Yoksa yanlış mı anladım sizi
Artoria Pendragon dedi: Başta dediğim model. Genişletmek için tıkla... Yok bu Max-Q var bunun MSI kodu farklı. Yoksa yanlış mı anladım sizi
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.895 Makaleler 9 Çözümler 1.034 26 Kasım 2022 #13 Marilyn Black dedi: Yok bu Max-Q var bunun MSI kodu farklı. Yoksa yanlış mı anladım sizi. Genişletmek için tıkla... Kodlar satıcıdan veya RAM'lerin çift kanal tek kanal olmasına göre değişiyor, diğer özellik olarak aynılar yani.
Marilyn Black dedi: Yok bu Max-Q var bunun MSI kodu farklı. Yoksa yanlış mı anladım sizi. Genişletmek için tıkla... Kodlar satıcıdan veya RAM'lerin çift kanal tek kanal olmasına göre değişiyor, diğer özellik olarak aynılar yani.