Lemaslı Femtopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #11 mayklgames dedi: bende t5 v20.3 var ne yaptıysam mavi ekran alıyorum kendi yazılımı pek fayda ettiğini söyleyemem bf 5 de 90 altını görmüyor işlemci ekran kartı 70 lerde geziyor delireceğim artık az kaldı Genişletmek için tıkla... Facebookta monster kullanıcıları grubunda işlemci güç yönetimi ayarları paylaşılmış. Bir incele faydasını görürsün muhtemelen.
mayklgames dedi: bende t5 v20.3 var ne yaptıysam mavi ekran alıyorum kendi yazılımı pek fayda ettiğini söyleyemem bf 5 de 90 altını görmüyor işlemci ekran kartı 70 lerde geziyor delireceğim artık az kaldı Genişletmek için tıkla... Facebookta monster kullanıcıları grubunda işlemci güç yönetimi ayarları paylaşılmış. Bir incele faydasını görürsün muhtemelen.
mayklgames Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #12 Lemaslı dedi: Facebookta monster kullanıcıları grubunda işlemci güç yönetimi ayarları paylaşılmış. Bir incele faydasını görürsün muhtemelen. Genişletmek için tıkla... malesef banlıyım o gruptan
Lemaslı dedi: Facebookta monster kullanıcıları grubunda işlemci güç yönetimi ayarları paylaşılmış. Bir incele faydasını görürsün muhtemelen. Genişletmek için tıkla... malesef banlıyım o gruptan
Lemaslı Femtopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #13 mayklgames dedi: malesef banlıyım o gruptan Genişletmek için tıkla... link paylaşmak serbest mi bilemedim yeniyim. İlgili adımların anlatıldığı videoyu uygulayabilirsin o zaman Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mayklgames dedi: malesef banlıyım o gruptan Genişletmek için tıkla... link paylaşmak serbest mi bilemedim yeniyim. İlgili adımların anlatıldığı videoyu uygulayabilirsin o zaman Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mayklgames Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #14 Lemaslı dedi: link paylaşmak serbest mi bilemedim yeniyim. İlgili adımların anlatıldığı videoyu uygulayabilirsin o zaman Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kardeşim Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim cidden iş gördü Lemaslı dedi: link paylaşmak serbest mi bilemedim yeniyim. İlgili adımların anlatıldığı videoyu uygulayabilirsin o zaman Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... @499337 acilen yapman lazım aşırı fark etti bende
Lemaslı dedi: link paylaşmak serbest mi bilemedim yeniyim. İlgili adımların anlatıldığı videoyu uygulayabilirsin o zaman Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kardeşim Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim cidden iş gördü Lemaslı dedi: link paylaşmak serbest mi bilemedim yeniyim. İlgili adımların anlatıldığı videoyu uygulayabilirsin o zaman Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... @499337 acilen yapman lazım aşırı fark etti bende
4 499337 Kilopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.329 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2022 #15 mayklgames dedi: @KartalPCMaster acilen yapman lazım aşırı fark etti bende. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, yarın bakarım.
mayklgames dedi: @KartalPCMaster acilen yapman lazım aşırı fark etti bende. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, yarın bakarım.
Lemaslı Femtopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #16 mayklgames dedi: Kardeşim Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim cidden iş gördü @499337 acilen yapman lazım aşırı fark etti bende Genişletmek için tıkla... önemli değil kardeşim. bazı oyunlarda performansı çok düşürebilir kapatırsın istediğin zaman.
mayklgames dedi: Kardeşim Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim cidden iş gördü @499337 acilen yapman lazım aşırı fark etti bende Genişletmek için tıkla... önemli değil kardeşim. bazı oyunlarda performansı çok düşürebilir kapatırsın istediğin zaman.
mayklgames Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #17 Lemaslı dedi: önemli değil kardeşim. bazı oyunlarda performansı çok düşürebilir kapatırsın istediğin zaman. Genişletmek için tıkla... aynen orda belirtmişti zaten ama bende çok büyük fps kaybı meydana gelmedi çok memnun kaldım
Lemaslı dedi: önemli değil kardeşim. bazı oyunlarda performansı çok düşürebilir kapatırsın istediğin zaman. Genişletmek için tıkla... aynen orda belirtmişti zaten ama bende çok büyük fps kaybı meydana gelmedi çok memnun kaldım