i7-11800H Watch Dogs 2 düşük CPU hatası

Bay Soru

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i7-11800h, RTX 3050Ti, 16 Gb Ram
Meslek
Öğrenci
RAM
16
Merhabaler. Ben Watch Dogs 2'yi indirdim. Oyunu açtığım zaman karşıma uyarı ekranı geldi. İşlemci CPU minimum sistemin altında diye. İşin ilginç tarafı oyun da istenen işletim sistemi.
  • CPU: Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz / AMD FX 6120 @ 3.5 GHz.
Benim ise işletim sistemim i7-11800H. Benimki daha iyi değil mi? Ben mi yanlış biliyorum.

Diğer özelliklerim:
  • 16 GB RAM.
  • RTX 3050 Ti.
  • 500 SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam aynı işlemciye sahibiz eğer maruzu yoksa konuyla alakasız birşey sormak isterim

oyunlarda yük altındayken işlemci sıcaklığım 87-97 arası gidip geliyor ısı değerleri sizde nasıl acaba ?

kullandığım leptop modeli : t7 v20.4 monster

hocam aynı işlemciye sahibiz eğer maruzu yoksa konuyla alakasız birşey sormak isterim

oyunlarda yük altındayken işlemci sıcaklığım 87-97 arası gidip geliyor ısı değerleri sizde nasıl acaba ?

87-97 yüksek değerler, bakıma yollayın.

Merhabaler. Ben Watch Dogs 2'yi indirdim. Oyunu açtığım zaman karşıma uyarı ekranı geldi. İşlemci CPU minimum sistemin altında diye. İşin ilginç tarafı oyun da istenen işletim sistemi.
  • CPU: Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz / AMD FX 6120 @ 3.5 GHz.
Benim ise işletim sistemim i7-11800H. Benimki daha iyi değil mi? Ben mi yanlış biliyorum.

Diğer özelliklerim:
  • 16 GB RAM.
  • RTX 3050 Ti.
  • 500 SSD.
Uyarı gelmesi garip. Eğer oyunda fps değerleriniz normalse takmayın.

valla hocam. Ben bi ara oyun+youtube+netflix+indime vb... bir çok sey açıkken 108 dereceyi gördüm. Ama oyun zamanlarında 80 85 arası sürekli oluyor.

Oyun başlamıyor bile

cpu az.png

108 dereceyi göremezsiniz ,100 derece de kapanıyor laptopBende core temp uygulaması vardı orada 108 dereceyi gördüm. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde bana normal dediler

Benim eski emektar ile oynarken de ekran kartı düşük bildirimi geliyordu ( Baya düşüktü ) ama 30fps oynuyordum hocam. Oyunu açması gerekiyor, dosyaları doğrulamayı deneyin.

Laptop marka model nedir? Hangi müşteri hizmetleri 108 dereceye normal diyebilir?
Excalibur :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı