i7 12.nesilin en iyi işlemcisi hangisi?

darkos59

Decapat
Daha fazla  
i7 12.nesilin en iyi işlemcisi hangisi?
12700KF mi F mi K mı yoksa düz 12700 mü?

Niye 12 nesil 13 ve 14 üncü nesillerde var. 12900KF olabilir.
Hocam 13 ve 14 te bir şeyleri yanlış yapmışlar çok fazla ısınıyormuş arızalı yani 13 ve 14. nesiller paramda yetmiyor onlara hem.

Hocam 13 ve 14'te bir şeyleri yanlış yapmışlar çok fazla ısınıyormuş arızalı yani 13 ve 14. nesiller paramda yetmiyor onlara hem.

Yüksek TDP'li işlemciler için geçerli hocam o bütceniz nedir 13400F modeline bakarsanız üzeceğini düşünmüyorum bütçe ve anakart modeli alabilir miyim?

K ile KF arasındaki tek gerçek fark K da dahili grafik var yani ekran kartsız da görüntü alabilirsiniz.

K versiyonu ECC RAM destekliyor. KF desteklemiyor.

KF versiyonu K'nın ucuz versiyonu. Performansları birebir aynı.

Düz versiyon ise overclock imkanı sunmayan ve frekansları bir tık kısılmış versiyonu. Overclock ile uğraşmayan birisi için ideal seçenek bu. Daha az ısınır, soğutması kolaydır. Aralarındaki performans farkı ise (OC siz kulalnım) %2-3 olur.

Yüksek TDP'li işlemciler için geçerli hocam o bütceniz nedir 13400F modeline bakarsanız üzeceğini düşünmüyorum bütçe ve anakart modeli alabilir miyim?
Bütçem ortalama 17 18 civarı ama sistemi komple DDR5 yapıcam işlemci , anakart , ram ve soğutucu dahil buna zaten paranın coğu işlemciye gidecek.

Hedef çözünürlüğün ve sistemin nedir ?
1080p kafi şuanki işlemcim r5 5500 ben i7 12.nesile geçmek istiyorum anakartıda 3 sys fanı oldugundan dolayı gıgabyte b760m düşünüyorum.Ekran kartım galax 4060 8gb.

Hocam i5 değil i7 istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…