i7-1255U & Iris Xe Graphics ile CS2'de düşük FPS

TRPoWer

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
Intel Iris Xe Graphics
İşlemci
i7-1255U
Casper Nirvana laptopta, özellikleri başlıktaki gibi olan sistemde Valorant +100 FPS almasına rağmen CS2'de 20 FPS alıyor. Bunun sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper Nirvana laptopta, özellikleri başlıktaki gibi olan sistemde Valorant +100 FPS almasına rağmen CS2'de 20 FPS alıyor. Bunun sebebi nedir?
U serisi oyun değil de iş için diye biliyorum Valorant gibi bir oyun genel olarak daha düşük gereksinim olduğu için 100+ FPS veriyor CS2 Fizik, Grafik gibi olaylardan dolayı Ekran kartı olarak daha yüksek bir gereksinime sahip bu yüzden daha az FPS alıyorsunuz.

CS2 optimize konusunda sıkıntılı olduğu gibi birde üstüne grafikleri böyle yaparak düşük bütçeli oyuncuları kaybettiler. Yapılmamışza laptopunuzun bakımını yaptın, driverları güncelleyin (intelin sitesinden) ve CS2 için düşük texture indirin.

İşlemci çok güzel RAM orta dahili ekran kartı bozuyor her şeyi illa oynarım diyecekseniz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci çok güzel RAM orta dahili ekran kartı bozuyor her şeyi illa oynarım diyecekseniz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu videodaki sisteme sahibim, bu kanalı da biliyorum sadece ramim 8gb. Bu ayarları yapsam bile 30fps’i geçemiyorum. Sizce 16gb ram’e geçsem bu videodaki gibi 60-70 fps’i görür müyüm? Konu sahibinin sistemi benden iyi olmasına rağmen 20 fps anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı