i7 1255u ve 1260p arasında fark var mı?

Tamamdır☺ belki düşük ayarlarda RDR2 bakarım onun haricinde zaten çok oyun oynamam. Photoshop vb. kullanacağım onlarda da zaten yoğun bir performans beklentim yok.

Hocam peki neden bunu alıyorsunuz? Çünkü harici ekran kartı da yok oyun performansı kötü olur. Hadi oyunu geçelim fiyatı da fahiş.

Hocam peki neden bunu alıyorsunuz? Çünkü harici ekran kartı da yok oyun performansı kötü olur. Hadi oyunu geçelim fiyatı da fahiş.
Hocam sistem özellikleri yani işlemci&ram&hafıza bu düzeyde olan laptoplar dell, lenovo gibi markalarda daha pahalı daha uygularda da işletim sistemi yok işletim sistemi olması benim için önemli kriterdi. Dediğim gibi aynı özelliklerde laptoplar diğer markalarda bu şekilde. Zaten çok performans gerektiren oyun da oynamayacağım.

Pil önemli değil mi?

Son düzenleme:

Bunu alırken özelleştirme yapıp Windows seçerseniz bu iyi olur.

Hocam bugün üstte linkini bıraktığım probook modelini aldım hayırlısı ile.
Sizin kararınız.

Ama şöyle bir ekleme yapayım bu laptopu alırken Windows eklemesi yaparsanız aynı performansı çok daha ucuza alıyorsunuz.
HP 240 G9 6Q8m0es Intel Core i7 1255u 16 GB 512 GB FreeDOS FHD 14" taşınabilir bilgisayar 6Q8m0es.

Son düzenleme:
Neyse hocam aldık artık. i7 1260p olan model. 1 tb ssd, 32 ram olan model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…