esmaefe Yoctopat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Temmuz 2023 #1 Lenovo IdeaPad Gaming 3 i7 işlemci mi yoksa ASUS Vivobook Pro 15 Ryzen işlemci mi karar veremedim. Mühendislik öğrencisiyim çok bir oyun derdim yok. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2023
Lenovo IdeaPad Gaming 3 i7 işlemci mi yoksa ASUS Vivobook Pro 15 Ryzen işlemci mi karar veremedim. Mühendislik öğrencisiyim çok bir oyun derdim yok.
A acılıgong Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.785 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #2 esmaefe dedi: Lenovo IdeaPad Gaming 3 i7 işlemci mi yoksa ASUS Vivobook Pro 15 Ryzen işlemci mi karar veremedim. Mühendislik öğrencisiyim çok bir oyun derdim yok. Genişletmek için tıkla... Oyun oynamam diyorsanız Vivobook alın derim.
esmaefe dedi: Lenovo IdeaPad Gaming 3 i7 işlemci mi yoksa ASUS Vivobook Pro 15 Ryzen işlemci mi karar veremedim. Mühendislik öğrencisiyim çok bir oyun derdim yok. Genişletmek için tıkla... Oyun oynamam diyorsanız Vivobook alın derim.
Tyrus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.623 Çözümler 8 25 Temmuz 2023 #3 Bütçeniz nedir hocam ve beklediğiniz kriterler nedir söylerseniz cihaz önerebiliriz.
caglar_universal Centipat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 1.867 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ohio 25 Temmuz 2023 #4 esmaefe dedi: Lenovo IdeaPad Gaming 3 i7 işlemci mi yoksa ASUS Vivobook Pro 15 Ryzen işlemci mi karar veremedim. Mühendislik öğrencisiyim çok bir oyun derdim yok. Genişletmek için tıkla... AMD RYZEN 7 6800H.
esmaefe dedi: Lenovo IdeaPad Gaming 3 i7 işlemci mi yoksa ASUS Vivobook Pro 15 Ryzen işlemci mi karar veremedim. Mühendislik öğrencisiyim çok bir oyun derdim yok. Genişletmek için tıkla... AMD RYZEN 7 6800H.
esmaefe Yoctopat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Temmuz 2023 #5 Tyrus dedi: Bütçeniz nedir hocam ve beklediğiniz kriterler nedir söylerseniz cihaz önerebiliriz. Genişletmek için tıkla... bütçem 25-30k arası. yani hızlı olsun ses kalitesi iyi olsun. mühendislik programlarını rahatça kaldırsın kasma donma yapmasın beni yıllarca idare etsin. oyun falan oynamıyom
Tyrus dedi: Bütçeniz nedir hocam ve beklediğiniz kriterler nedir söylerseniz cihaz önerebiliriz. Genişletmek için tıkla... bütçem 25-30k arası. yani hızlı olsun ses kalitesi iyi olsun. mühendislik programlarını rahatça kaldırsın kasma donma yapmasın beni yıllarca idare etsin. oyun falan oynamıyom