N nadim035 Femtopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #1 Dün ekran kartının DirectX 12'si devre dışıydı onu hallettim ama işlemcinin halledemedim. Oyundan atıp mavi ekran veriyor.
Dün ekran kartının DirectX 12'si devre dışıydı onu hallettim ama işlemcinin halledemedim. Oyundan atıp mavi ekran veriyor.
anilalicaliskan01 Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #2 nadim035 dedi: Dün ekran kartının DirectX 12'si devre dışıydı onu hallettim ama işlemcinin halledemedim. Oyundan atıp mavi ekran veriyor. Genişletmek için tıkla... Bende de oyunu açmadan böyle bir hata veriyor Dosya Ekleri IMG_6543.jpeg 105,8 KB · Görüntüleme: 16 Artı 0 Eksi
nadim035 dedi: Dün ekran kartının DirectX 12'si devre dışıydı onu hallettim ama işlemcinin halledemedim. Oyundan atıp mavi ekran veriyor. Genişletmek için tıkla... Bende de oyunu açmadan böyle bir hata veriyor
KS KS N nadim035 Femtopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #3 anilalicaliskan01 dedi: Bende de oyunu açmadan böyle bir hata veriyor Genişletmek için tıkla... Servisten geldikten sonra oldu ekran kartını halettim de işlemcininkisini halledemedim bir yürlü. Artı 0 Eksi
anilalicaliskan01 dedi: Bende de oyunu açmadan böyle bir hata veriyor Genişletmek için tıkla... Servisten geldikten sonra oldu ekran kartını halettim de işlemcininkisini halledemedim bir yürlü.