i7 12650H RTX 4060 sistem alınır mı?

Bütçe
En fazla 43 bin

YalpTurhan2125

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarı oyun için alacağım bu bilgisayar yeterli olur mu onu sormak istiyorum.
RTX 4060.
32 GB RAM.
15,6 inç.
Ekran kartı hafıza 8 GB.
Ekran yenileme hızı 144Hz.
Bellek hızı 3200 MHz.
Maksimum işlemci hızı 4, 7GHz.
SSD kapasite 1TB.
İşlemci i7 12650H.
İşlemci cache 24MB.
RAM tipi DDR4.

Çoğu oyunu rahat oynarsın, bence alınabilir. Ekran kartına kaç watt güç gittiği de önemli. Ek olarak bütçenize göre ram'i DDR5 veya işlemcisi 13.nesil laptopları da inceleyebilirsiniz.

Fiyat?

36 bin

Cihazın modeli nedir?
Excalibur

Cihazın modeli nedir?
Excalibur
Çoğu oyunu rahat oynarsın, bence alınabilir. Ekran kartına kaç watt güç gittiği de önemli. Ek olarak bütçenize göre ram'i DDR5 veya işlemcisi 13.nesil laptopları da inceleyebilirsiniz.
Vallahi en büyük bütçem 40 bin olur bende çok bilmiyorum bilgisayar ları nereden alacağımı aydınlatırsanız sevinirim

2024'te 3200MHz DDR 4 RAM alinmaz. LOQ veya Nitro 16 bakin.

140 watt değil mi rtx 4060

Casper Excalibur sakın alma ben aldım çok kötü bilgisayar çok ısınıyor.

bunu öneririm hem ddr5 hem de işlemcisi oyunlarda daha iyi.

Yani ddr5 olduğu için daha iyi bu bilgisayardaki işlemci daha iyi değil mi ben amd de çok cahilim

Biri 32 gb ram diğeri ise 16 gb ram oyunlarda ram çok önemlimi çünkü ram farkı çok

Kanka sana birşey soracağım monster in tulpar serisi ısınma konusunda iyi deniliyor doğrumu ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…