I7 12700F RTX 3060 Ti Sistem 28.000 TL'ye nasıldır?

Arkadaki işlemlerin çoğu vramı değil normal rami ilgilendiriyor. Üzerine zaten alt tab yapınca genel olarak bir drop sonra geri yükselme oluyor doğal olarak.
bazı oyunlar 8gb üstü kullanıyor yukardaki videoda yok ama araştırabilirsiniz ben o kadar para verip bi oyunda drop yemek istemem açıkçası

Hocam şu an az VRAM kalsada yetiyor ama bunun geleceği var. 2-3 yıl sonra çok sorun çıkartır.
Şuan ki durumda 2k da yeterli 4k da zar zor yetiyor. 2k dan 4k ya olan texture farkı ama 4 katı olduğunu düşünürsek biraz süresi var onun daha. Belki 4-5 sene sonra.

Bazı oyunlar 8 GB üstü kullanıyor yukarıdaki videoda yok ama araştırabilirsiniz ben o kadar para verip bir oyunda drop yemek istemem açıkçası.

4K da RE8 kullanıyor ama 2K'den bahsediyoruz. Optimizasyon özürlü Spider-Man'de var ama o zaten VRAM'ı düzgün kullanamıyor ki kartla kaynaklanan bir şey yine yok.

Şu anki durumda 2K da yeterli 4K da zar zor yetiyor. 2K'den 4K ya olan texture farkı ama 4 katı olduğunu düşünürsek biraz süresi var onun daha. Belki 4-5 sene sonra.

Hocam abartıyorsunuz. 2K için 1-2 yıla yetersiz kalacak. Hele UE5 tabanlı oyunlar zaten VRAM canavarı olacak.

Hocam bakın Dying Light 2'e bakın God of War'a neredeyse makslanmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada gösterilen vram miktarları allocate edilen ram miktarları. Senin 8gb vram'ın varsa o oyuna göre belli miktarı gerekir diye hazırda bekletilir burada gördüğün vram miktraları onu gösteriyor direkt gerçekten kullanılan ram miktarları bunlar değil.

bence kasa değiştirilmeye gerek yok psu dahili değil çünkü

arkadan en ufak bişey açtığınızda drop yersiniz
Bana 20-30 K bantlarında ( gerekiyorsa ) özelleştirmeleri dahil ( sıvı soğutucu vs.) Sistem önerisi yapabilir misin kardeşim

Abartmıyorum bu arada şuan ps5 çıktığı için bir rahatlık var optimizasyon olarak pek iyi ayarlanmamış oyunları önümüze atıp atıp duruyorlar. Ps5'in sınırına gelince duraksayacak bu baya zaten.

Hocam 2-3 yıla 2K da VRAM yetersiz gelecektir. Örneğin 1080P'de 6 GB VRAM'li bir kartta Forza'da ayarları fulleyince VRAM yüzünden oynanmaz hale geliyor.

Bana 20-30 k bantlarında ( gerekiyorsa ) özelleştirmeleri dahil ( sıvı soğutucu vs.) Sistem önerisi yapabilir misin kardeşim.

Soğutucu olarak da ekstradan bunu alın.

O vram yüzünden değildir hocam. Üzerine gayet oynanıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

2k da bile oynuyorsun bırak 1080'i.

Hocam bu Ultra ayarlar Forza'da bir de ekstrem ayarlar var.

Hocamın attığı sistemde güzel ama parçalarım kaliteli olsun derseniz.

Soğutucuyu değiştirip kule tipide alabilirsiniz zaten çok ısınan bir işlemci değil.

toplam 30k tutuyor yazmayı unutmuşum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…