PC benim ve satmak istiyorum ama fiyatı kafamda oturtamadım, ne pahalı olsun ne de ucuza satayım. Cihaz 1 yıllık mouse ve stant hariç ne kadar edebilir?2.elden satmak istiyorum
DDR4 olması kötü olmuş. Sıfır bandında 20-25 bin arasına toplanabiliyor 4060 sistemler. Sizinkisi hızlı satayım derseniz 15-16'ya gider. Ortalama olarak 18-20'dir bence ederi. Monitörsüz.
PC benim ve satmak istiyorum ama fiyatı kafamda oturtamadım, ne pahalı olsun ne de ucuza satayım. Cihaz 1 yıllık mouse ve stant hariç ne kadar edebilir?2.elden satmak istiyorum.
DDR4 olması kötü olmuş. Sıfır bandında 20-25 bin arasına toplanabiliyor 4060 sistemler. Sizinkisi hızlı satayım derseniz 15-16'ya gider. Ortalama olarak 18-20'dir bence ederi. Monitörsüz.
Dostum hiçbirinin piyasasını bilmiyorum tek tek bakıp piyasaya göre bir tık uygun fiyat belirle ve normal sistemi satmak istedigin fiyatın üzerine bunları ekle. Kabaca sistemin 18k diyelim kabaca, monitör vs cart curt ile 25'i bulur sanırım. Ana şey monitörün piyasası. Eğer iyi monitörse 25k'leri görebilirsin. Değilse 22 bandına gider total. Tabii bu kabaca bir pay biçtim. Sen yine her şeyin piyasasına bak ona göre koy serbest piyasa zaten çok koyarsan kimse almaz ona göre fiyatı revize edersin.