i7 12700F - RTX 4060 sistem ne kadar eder?

mertosmantulu

Decapat
Daha fazla  
PC benim ve satmak istiyorum ama fiyatı kafamda oturtamadım, ne pahalı olsun ne de ucuza satayım. Cihaz 1 yıllık mouse ve stant hariç ne kadar edebilir?2.elden satmak istiyorum

IMG_0616.jpeg

Dosya Ekleri

• IMG_0302.jpeg
    IMG_0302.jpeg
    149,9 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_0298.jpeg
    IMG_0298.jpeg
    155,6 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_0287.jpeg
    IMG_0287.jpeg
    153,4 KB · Görüntüleme: 28
DDR4 olması kötü olmuş. Sıfır bandında 20-25 bin arasına toplanabiliyor 4060 sistemler. Sizinkisi hızlı satayım derseniz 15-16'ya gider. Ortalama olarak 18-20'dir bence ederi. Monitörsüz.

PC benim ve satmak istiyorum ama fiyatı kafamda oturtamadım, ne pahalı olsun ne de ucuza satayım. Cihaz 1 yıllık mouse ve stant hariç ne kadar edebilir?2.elden satmak istiyorum.

Eki Görüntüle 2487873

Bu sisteme 850 watt güç kaynağı çok gereksiz olmuş güç kaynağından kesilip ekran kartı yükseltilebilirmiş.

DDR4 olması kötü olmuş. Sıfır bandında 20-25 bin arasına toplanabiliyor 4060 sistemler. Sizinkisi hızlı satayım derseniz 15-16'ya gider. Ortalama olarak 18-20'dir bence ederi. Monitörsüz.

Kral her şey dahil satmak istesem kaça gider? Monitör standı kulaklık monitör mouse dahil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral her şey dahil satmak istesem kaça gider? Monitör standı kulaklık monitör mouse dahil.
Dostum hiçbirinin piyasasını bilmiyorum tek tek bakıp piyasaya göre bir tık uygun fiyat belirle ve normal sistemi satmak istedigin fiyatın üzerine bunları ekle. Kabaca sistemin 18k diyelim kabaca, monitör vs cart curt ile 25'i bulur sanırım. Ana şey monitörün piyasası. Eğer iyi monitörse 25k'leri görebilirsin. Değilse 22 bandına gider total. Tabii bu kabaca bir pay biçtim. Sen yine her şeyin piyasasına bak ona göre koy serbest piyasa zaten çok koyarsan kimse almaz ona göre fiyatı revize edersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı