Oyun oynamak için topluyorum. Oynayacağım oyunlar FiveM, CS2, Assetto Corsa, RDR2 gibi oyunlar ama oyunları oynarken yüksek kalite shader kullanmak istiyorum. Sizce sistem nasıl? Değiştirmemi önerdiğiniz bir parça var ise yazarsanız sevinirim.
Not: Sistem linki atılıp atılmadığını bilmiyorum atılabiliyor ise sistemin linkini de atabilirim.
Bu şekilde 46k bir de ekran olarak 240 Hz AOC 25G3zm alacağım toplam 50k olacak darboğaz vs yapar mı yapmaz mı? Nasıl daha iyi hale getiririm tam anlamıyla bilmiyorum.
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi. İşte tam bu noktada...
www.gamegaraj.com
DDR5 ve 4070 Super her türlü sizin sisteminizden daha iyi ve aynı fiyata denk geliyor kalan parayada monitor alın tavsiyem ASUS TUF serisinden 2K çözünürlükte bir monitor almanız.
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi. İşte tam bu noktada...
www.gamegaraj.com
DDR5 ve 4070 Super her türlü sizin sisteminizden daha iyi ve aynı fiyata denk geliyor kalan parayada monitor alın tavsiyem ASUS TUF serisinden 2K çözünürlükte bir monitor almanız.