Merhaba, diğer oyunlarda hiçbir sorun yokken Hogwarts legacyde kasma yaşıyorum. Aslında normalde yaşamıyordum ama Türkçe yama yükledikten sonra oyun kasmaya başladı. Silip yeniden yüklediğimde de Türkçe yama gitmemişti garip bir şekilde. Bunun çözümü var mıdır veya normal midir?
Merhaba, diğer oyunlarda hiçbir sorun yokken Hogwarts legacyde kasma yaşıyorum. Aslında normalde yaşamıyordum ama Türkçe yama yükledikten sonra oyun kasmaya başladı. Silip yeniden yüklediğimde de Türkçe yama gitmemişti garip bir şekilde. Bunun çözümü var mıdır veya normal midir?
G-SYNC kapalı, fps kilitlemeyi denerim hocam sağolun da jedi survivor oynarken herhangi bir sıkıntı yaşamadım bu oyunda yaşıyorum. Garip geldi sadece. Türkçe yamayla ilgisi olabilir mi?
G-Sync kapalı, FPS kilitlemeyi denerim hocam sağ olun da Jedi survivor oynarken herhangi bir sıkıntı yaşamadım bu oyunda yaşıyorum. Garip geldi sadece. Türkçe yamayla ilgisi olabilir mi?
Diğer oyunlarda bir sorunla karşılaşmadım henüz. Hatta jedi survivor dedim o oyunun optimizasyonu kötü olmasına rağmen sıkıntı olmamıştı. Garip bir oyunmuş hogwarts
Diğer oyunlarda bir sorunla karşılaşmadım henüz. Hatta Jedi survivor dedim o oyunun optimizasyonu kötü olmasına rağmen sıkıntı olmamıştı. Garip bir oyunmuş Hogwarts