i7 12700H RTX 4060 140W Acer Nitro 5 ısılar normal mi?

Yasin Omuk

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, 2 aydır Acer Nitro 5 kullanıyorum i7 12700H 4060 140W versiyonu. Oyunlarda ekran kartı maksimum 75 derece işlemcisi ise sürekli 95-100 arası taş çatlasın CS'de falan 90-95 arası oluyor bu fazla mı yoksa normal mi?

Sekiro [FPS kiliti kapatıldı]
Ekran kartı: 70-75
İşlemci: 90-95

Sabit oynatıyor.

CS 2
Ekran Kartı: 65-70
İşlemci: 85-95

Gayet normal hocam ben i5 12500H Nitro 5 ile CPU'da 95'leri görüyorum.

İşlemciye bir 55W limit bas.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci zaten çok ısınan bir işlemci gayet normal ama laptop soğutucu alsanız soğutmaya 3-5 derece katkı sağlayabilirsiniz sağlamazsa bile laptopun diğer parçaları biraz olsun hava alir.

@SerdarT35 hocam haklı güzel bir undervolt ile işlemci ısısını düşürüp fps kayıp yaratmadan oynayabilirsiniz

Teşekkürler deneyeceğim

Oyunlarda zaten 50yi bulmuyor yaklaşık 45 50 arasi ona rağmen sıcaklıklar bu yaptım 50w bisi değişmedi

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben Batarya ayarlarından CPU'nun agresif ayarını kapattım işlemci o kadar ısınmıyor. CS2 gibi oyunlar için performans yeterli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…