i7-12700H & RTX4060 sistem RDR2'de kaç FPS verir?

İşletim sistemi
Windows 11

besiktaslirafa

Picopat
Daha fazla  
RAM
32 gb
Ekran kartı
rtx 4060
İşlemci
i7 12700h
Sistemin özelliklerini verdim. Bu sistem kaç FPS almalı RDR2'de? En yüksek ayarlarda yapabileceğim her ayarın en yükseğinde.

Benim sistem grafikleri sonuna kadar köklediğimde bide dlss kalite modunda (keskinlik %100) 60-75 FPS arası veriyor seninki kaç veriyor (ekran kartı 140w oyunda 115w görmüyor)

Benim sistem grafikleri sonuna kadar köklediğimde bir de DLSS kalite modunda (keskinlik %100) 60-75 FPS arası veriyor seninki kaç veriyor (ekran kartı 140W oyunda 115W görmüyor)

Çözünürlük ölçeği falan açık MSAA kapalı ekran kartında 8 GB RAM'in 6800'ünü kullanıyor DLSS kapalı 30 40 FPS.

Çözünürlük ölçeği falan açık MSAA kapalı ekran kartında 8 GB RAM'in 6800'ünü kullanıyor DLSS kapalı 30 40 FPS.
Çözünürlük ölçeği ayarı hayvan gibi yük bildiriyor ekran kartına, düşük FPS normal.

Bende de MSAA kapalı diğerleri full açık çözünürlük ölçeği kapalı o gereksiz bir ayar onu kapat eğer gene benim aldığım FPS'leri alamiyorsan güncelleştirmeleri kontrol et, Windows ayarlarını kontrol et, bir de NVIDIA ayarlarını kontrol et

Çözünürlük ölçeği ayarı hayvan gibi yük bildiriyor ekran kartına, düşük FPS normal.

Tamam hocam.

Bende de MSAA kapalı diğerleri full açık çözünürlük ölçeği kapalı o gereksiz bir ayar onu kapat eğer gene benim aldığım FPS'leri alamiyorsan güncelleştirmeleri kontrol et, Windows ayarlarını kontrol et, bir de NVIDIA ayarlarını kontrol et.

Deneyip yazarım hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı