tisay6167
Hectopat
Herkese selam,
Yakın zamanda yurt dışından laptop almayı düşünüyorum.
Vereceğim fiyattan dolayı beni 4-5 sene götürsün istiyorum.
Araştırıp karar kıldığım iki laptop var:
www.alternate.de
Bariz olarak işlemcileri farklı. Daha önce AMD işlemci kullanmamış biri olarak tavsiyelere ihtiyacım var.
Laptop kullanım amacım kod yazmak ve basit işler dışında, yüksek performanslı bir oyun deneyimi istiyorum.
Laptopu dışarıda kod yazmak dışında, harici monitörüm ve klavyeme bağlı olarak kullanacağım.
Araştırmalarıma göre iki işlemci de RTX 3070 Ti gibi yüksek seviye ekran kartı ile iyi performans sağlıyor.
Hobi olarak 3D modelleme ve animasyon işleriyle uğraşıyorum.
Okuduğum kadarıyla Intel tarafında işlemci tekli çekirdek performansında AMD'den daha iyi iş çıkarıyor.
Benim için pil gücü vs önemli değil.
Sadece performans odaklı, ısınmadan dolayı sorun yaratmayacak, prizde kullanacağım, enerji tasarrufuna gerek olmayan bir seçim yapmak istiyorum.
Sizce hangisini seçmeliyim? Şimdiden teşekkürler.
Yakın zamanda yurt dışından laptop almayı düşünüyorum.
Vereceğim fiyattan dolayı beni 4-5 sene götürsün istiyorum.
Araştırıp karar kıldığım iki laptop var:
Elektronik & mehr online kaufen | ALTERNATE Online Shop
Online einkaufen beim Testsieger: Mehrfacher Versender des Jahres, Sieger im Webshop-Test! Tolle Neuheiten & Bestseller, ausgezeichneter Service!
detected
www.notebooksbilliger.de
Bariz olarak işlemcileri farklı. Daha önce AMD işlemci kullanmamış biri olarak tavsiyelere ihtiyacım var.
Laptop kullanım amacım kod yazmak ve basit işler dışında, yüksek performanslı bir oyun deneyimi istiyorum.
Laptopu dışarıda kod yazmak dışında, harici monitörüm ve klavyeme bağlı olarak kullanacağım.
Araştırmalarıma göre iki işlemci de RTX 3070 Ti gibi yüksek seviye ekran kartı ile iyi performans sağlıyor.
Hobi olarak 3D modelleme ve animasyon işleriyle uğraşıyorum.
Okuduğum kadarıyla Intel tarafında işlemci tekli çekirdek performansında AMD'den daha iyi iş çıkarıyor.
Benim için pil gücü vs önemli değil.
Sadece performans odaklı, ısınmadan dolayı sorun yaratmayacak, prizde kullanacağım, enerji tasarrufuna gerek olmayan bir seçim yapmak istiyorum.
Sizce hangisini seçmeliyim? Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: