i7 12700K 3070 sistemde kaplamalar geç yükleniyor

Daha fazla  
Merhaba kardeşlerim. Yeni sistem topladım ve böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Şimdiden sorabileceğiniz bazı soruları yanıtlayayım:
RDR2 dışında bütün oyunlar SSD'dedir.
CrystalDiskInfo ile tarama yapıldı. Sağlık seviyesi iyi.
İşlemciyi teste soktum hatasızdır.

Sistem özellikleri:
MSI B660-P anakart.
Kingston Fury Beast 8 GB 2X 3400MHz.
MSI Ventus 3X RTX 3070.
Intel i7 12700K.
MSI Spatium M450 500GB SSD.
WD 1TB HDD.
Cooler Master 750W PSU.

Oyunların kayıtları:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Merhaba kardeşlerim. Yeni sistem topladım ve böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Şimdiden sorabileceğiniz bazı soruları yanıtlayayım:
RDR2 dışında bütün oyunlar SSD'dedir.
CrystalDiskInfo ile tarama yapıldı. Sağlık seviyesi iyi.
İşlemciyi teste soktum hatasızdır.

Sistem özellikleri:
MSI B660-P anakart.
Kingston Fury Beast 8 GB 2X 3400MHz.
MSI Ventus 3X RTX 3070.
Intel i7 12700K.
MSI Spatium M450 500GB SSD.
WD 1TB HDD.
Cooler Master 750W PSU.

Oyunların kayıtları:

Oyun içi yapmış olduğunuz grafik ayarlarıyla alakalı olabilir yahut oyunun kendisinde böyle bir şey olabilir. Siz ayar yaparken NVIDIA panelinde oynama yaptınız mı? Yoksa oyun içi mi grafik ayarladınız.

Driverlar güncel değilse böyler sorunlar yaşayabilirsiniz bir kere başıma gelmişti.

1 saat önce DDU ile sil yükle yaptım hocam.

Oyun içi yapmış olduğunuz grafik ayarlarıyla alakalı olabilir yahut oyunun kendisinde böyle bir şey olabilir. Siz ayar yaparken NVIDIA panelinde oynama yaptınız mı? Yoksa oyun içi mi grafik ayarladınız.

Her şey Full+Full hocam. Paneli ellemedim hiç.

Rdr2 yi mutlaka ssd ye kurmaliydin.rdr2 gibi aşırı paket olup sistemi yoran oyunlar ssd ye kurulmali.Çünkü harddisklerde yazma hizi iyi olmadigi icin yeterince hizli işlenmez.

Stranded Deep'te anormal bir durum yok, oyun böyle çalışıyor. Diğer oyun da öyledir. RDR2'deki sorunu göremedim.

Kuzenimde böyle sorunlar yok hocam. RDR2 de ata dikkatli bakın görürsünüz.

RDR2'yi mutlaka SSD'ye kurmaliydin. RDR2 gibi aşırı paket olup sistemi yoran oyunlar SSD'ye kurulmali. Çünkü harddisklerde yazma hizi iyi olmadigi icin yeterince hizli işlenmez.

Geçen oynadığımda böyle sorunlar olduğunu hatırlamıyorum hocam. Deneyeceğim.

Bu sorunu çözene dua edeceğim artık sıkıldım bilgisayardan soğudum.

Stranded Deep'te anormal bir durum yok, oyun böyle çalışıyor. Diğer oyun da öyledir. RDR2'deki sorunu göremedim.

Call of dutydede oluyor hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı