Merhaba kardeşlerim. Yeni sistem topladım ve böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Şimdiden sorabileceğiniz bazı soruları yanıtlayayım:
RDR2 dışında bütün oyunlar SSD'dedir.
CrystalDiskInfo ile tarama yapıldı. Sağlık seviyesi iyi.
İşlemciyi teste soktum hatasızdır.
Merhaba kardeşlerim. Yeni sistem topladım ve böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Şimdiden sorabileceğiniz bazı soruları yanıtlayayım:
RDR2 dışında bütün oyunlar SSD'dedir.
CrystalDiskInfo ile tarama yapıldı. Sağlık seviyesi iyi.
İşlemciyi teste soktum hatasızdır.
Oyun içi yapmış olduğunuz grafik ayarlarıyla alakalı olabilir yahut oyunun kendisinde böyle bir şey olabilir. Siz ayar yaparken NVIDIA panelinde oynama yaptınız mı? Yoksa oyun içi mi grafik ayarladınız.
Oyun içi yapmış olduğunuz grafik ayarlarıyla alakalı olabilir yahut oyunun kendisinde böyle bir şey olabilir. Siz ayar yaparken NVIDIA panelinde oynama yaptınız mı? Yoksa oyun içi mi grafik ayarladınız.
Rdr2 yi mutlaka ssd ye kurmaliydin.rdr2 gibi aşırı paket olup sistemi yoran oyunlar ssd ye kurulmali.Çünkü harddisklerde yazma hizi iyi olmadigi icin yeterince hizli işlenmez.
RDR2'yi mutlaka SSD'ye kurmaliydin. RDR2 gibi aşırı paket olup sistemi yoran oyunlar SSD'ye kurulmali. Çünkü harddisklerde yazma hizi iyi olmadigi icin yeterince hizli işlenmez.