i7 12700K - RTX 3070 için PSU önerisi

Dhyren

Hectopat
Arkadaşlar selam şu an halin hazırda kullandığım i7- 6700k işlemcim (bir süre sonra 12700k ya dönüşecek löp diye) ile RTX 3070 gamerock ekran kartıma uygun.
PSU arayışına girdim bulduğum modeller şunlar. Uygun olarak bulduğum modeller şunlar.

Not olarak; Aerocool hakkında birkaç araştırmam ile fan kontrolcüleri ile alakalı birkaç sorun gördüm birinde kronik fan problemi olabileceği hakkında yazı gördüm, bknz Aerocool project 7 Platinium PSU'larda yüksek yük altında çıkan sorunlar. Ayrıca PSU'nun
Kendini kapattığı sorunu da mevcut imiş. Bknz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diğer taraftan ise " tier " muhabbeti ne kadar önemsenmeli bilemiyorum. Araştırdığım kadarı ile " High Power " PSU'ların çok kaliteli olduğu hakkında notlar görüyorum fakat bakındığım zaman hiçbir tier listesine giremediğini görüyorum bu da ayrı bir kafamı karıştırdı. Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Performance GD fiyatını hak etmiyor, alternatifi aşağıda.

Super GD+'da fiyatını hak etmiyor.

P7'de fan kontrolcüsü sorunu var, kendisini soğutamadığı için 600W yük dolaylarında kendini kapatıyor.

Kısacası üçü de değil.

Diğer taraftan ise " tier " muhabbeti ne kadar önemsenmeli bilemiyorum.
Önemli bir durum değil, çoğu kademe listesi özensiz hazırlandığı için dikkate bile almıyorum.

Konu bana ait, fan değil fan denetleyici ile alakalı bir sorun olabileceği yazılmış. 600W gibi değerlerde 850W'lık model kapanma sorunları yaşatmış bazı kullanıcılara. Fan denetleyicinin yüksek yüklerde fan devrinin de artması ile sorun çıkarıyor olması ile açıklayabiliriz bunu tahminen.

Performance GD de 750W'lık bir PSU'ya göre tek EPS kablosu gibi eksiler barındırıyor, o yüzden 1600 TL'ye tercih etmezdim.

Amazon Germany satıcı, yurt dışından gelecek yani. 10 gün kadar beklersen iyi bir ücrete çok iyi bir PSU sahibi olabiliyorsun.

@462488 , @Sir Benjamin , @Rustin Cohle . Şuan bakındım Thermaltake e sanırım F/P olarak en iyi bu oluyor. teşekkürler tavsiyeniz için

@462488 , @Sir Benjamin , @Rustin Cohle . Arkadaşlar selam tekrardan rahatsız ediyorum '' . Bir kaç araştırma daha yaptığım da Newegg de en 5 kadar kullanıcının 2-3 ay sonra kadar psu sunun cozz olduğunu okudum. ne düşünüyorsunuz bu konuda

www.newegg.com/thermaltake-toughpower-gf1-tt-premium-edition-ps-tpd-0850fnfaga-1-850w/p/N82E16817153403 link burada
istisnai bir durum mudur yoksa alternatif öneriniz var mı yahut alternatif aramaya devam mı

Arkadaşlar ayrıca alternatif olarak bu ürünler arasında kaldım ne düşünüyorsunuz?

s

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…