Arkadaşlar selam şu an halin hazırda kullandığım i7- 6700k işlemcim (bir süre sonra 12700k ya dönüşecek löp diye) ile RTX 3070 gamerock ekran kartıma uygun.
PSU arayışına girdim bulduğum modeller şunlar. Uygun olarak bulduğum modeller şunlar.
www.teknobiyotik.com
www.teknobiyotik.com
www.teknobiyotik.com
Not olarak; Aerocool hakkında birkaç araştırmam ile fan kontrolcüleri ile alakalı birkaç sorun gördüm birinde kronik fan problemi olabileceği hakkında yazı gördüm, bknz Aerocool project 7 Platinium PSU'larda yüksek yük altında çıkan sorunlar. Ayrıca PSU'nun
Kendini kapattığı sorunu da mevcut imiş. Bknz
Diğer taraftan ise " tier " muhabbeti ne kadar önemsenmeli bilemiyorum. Araştırdığım kadarı ile " High Power " PSU'ların çok kaliteli olduğu hakkında notlar görüyorum fakat bakındığım zaman hiçbir tier listesine giremediğini görüyorum bu da ayrı bir kafamı karıştırdı. Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
PSU arayışına girdim bulduğum modeller şunlar. Uygun olarak bulduğum modeller şunlar.
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
High Power Super GD+ Series 850W 80+ GOLD Smart Fan, Full Moduler Güç Kaynağı (HP1-F850GD-F14C) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } HP1-F850GD-F14C...
Aerocool P7 850W 80+ Platinum RGB Ledli Modüler Güç Kaynağı (AE-P7P850) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
AeroCool Hakkında 2001 yılında gelişmiş soğutma ve kasa ürünleri üretmek amacıyla kurulan AeroCool, son yıllarda ürün gamını güç kaynakları, kasa fan ve fan kontrolcüleri, oyun ekipmanları gibi bileşenler ile geliştirmiştir. 2009 yılında lanse ettiği PGS serisi oyuncu kasalarının yakaladığı...
Not olarak; Aerocool hakkında birkaç araştırmam ile fan kontrolcüleri ile alakalı birkaç sorun gördüm birinde kronik fan problemi olabileceği hakkında yazı gördüm, bknz Aerocool project 7 Platinium PSU'larda yüksek yük altında çıkan sorunlar. Ayrıca PSU'nun
Kendini kapattığı sorunu da mevcut imiş. Bknz
Diğer taraftan ise " tier " muhabbeti ne kadar önemsenmeli bilemiyorum. Araştırdığım kadarı ile " High Power " PSU'ların çok kaliteli olduğu hakkında notlar görüyorum fakat bakındığım zaman hiçbir tier listesine giremediğini görüyorum bu da ayrı bir kafamı karıştırdı. Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: