İ7 12700K RX6950XT sistem alınır mı?

engin5534

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu yapmış olduğum listeye tavsiyesi olan yardımcı olsun. Mümkünce Recep Baltaş ve Ali Güngör görürseniz yazın.
Screenshot_20220601-104201_Samsung Internet.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Amacınız nedir rekabetçi oyun ise 34 monitör almayın yukarıda arkadaşlar belirtmiş SSD ve PSU değişimi iyi olur 34 inç 2K monitör kullanıcısı olarak zevkli fakat aşırı rekabetçi oyun oynuyorsanız önermem adam vurmak cidden zor oluyor ama film ve hikayeli oyun için çok iyi.

Amacınız nedir rekabetçi oyun ise 34 monitör almayın yukarıda arkadaşlar belirtmiş SSD ve PSU değişimi iyi olur 34 inç 2K monitör kullanıcısı olarak zevkli fakat aşırı rekabetçi oyun oynuyorsanız önermem adam vurmak cidden zor oluyor ama film ve hikayeli oyun için çok iyi.

Anladım teşekkür ederim. Gigabyte 27' 1440p 165Hz monitör var onu alırım o zaman.

Hocam yukarıda yazılanlara ilave olarak, seçtiğiniz anakart overclock desteklemiyor K serisi bir işlemci almanıza gerek yok K olmayan düz İ7 12700 almanız daha mantıklı olur

Arkadaşın seçtiği Lian-Li gibi kasalarda HDD arka tarafta bulunuyor biliyorsunuz. HDD ve PSU'da ısınma sorunları okumuştum bununla ilgili. Arka tarafta hava akışı olmadığı için. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu kasayı tavsiye eder misiniz?

Parcalari bunlarla degistirirsen guzel olur, sepetindeki Gigabyte PSU yabanci forumlara gore pek de iyi degil.
Ve bazi parcalar daha ucuz;
Hepsini Corsair marka almak istiyorsan alabilirsin eger paran varsa ama en azindan PSU degistir cunku buradaki listeye gore sepetindeki Gigabyte PSU tier C ama benim sana onerdigim PSU tier A. PSU Tier List 4.0
850W yeterli ama kafana yatmadiysa bunu alabilirsin;

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı