Aşağıdaki parçalardan oluşmak üzere PC toplamayı düşünüyorum, seçtiğim parçaların uyumluluğunda sorun yaşar mıyım? Şunun yerine şu parça olsa daha iyi olur şeklinde tavsiyelere de açığım.
Bütçe 50-55k civarı olacaktır.
Teşekkürler.
Anakart:MSI MB Z790 Gaming Plus Wi-Fi soket 1700 DDR5 7200MHz(OC) PCI-e gen5 M.2 USB3.2 DP HDMI 1X2.5G lan Wi-Fi 6E ATX.
VULCAN-MASTER4070 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 7700 ve GALAX RTX 4070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Aşağıdaki parçalardan oluşmak üzere PC toplamayı düşünüyorum, seçtiğim parçaların uyumluluğunda sorun yaşar mıyım? Şunun yerine şu parça olsa daha iyi olur şeklinde tavsiyelere de açığım.
Bütçe 50-55k civarı olacaktır.
Teşekkürler.
Anakart:MSI MB Z790 Gaming Plus Wi-Fi soket 1700 DDR5 7200MHz(OC) PCI-e gen5 M.2 USB3.2 DP HDMI 1X2.5G lan Wi-Fi 6E ATX.
VULCAN-MASTER4070 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 7700 ve GALAX RTX 4070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Hocam intel işlemcili tüm parçaların msi olmasını istiyorum görsellik benim için performans kadar önemli aslında. Benim belirttiğim parçaların uyumluluğuyla ilgili sorun yaşar mıyım? Birde işlemci soğutucu için abes demişsiniz yani daha düşük ölçekli mi bir şey bakmalıyım.
Hocam Intel işlemcili tüm parçaların MSI olmasını istiyorum görsellik benim için performans kadar önemli aslında. Benim belirttiğim parçaların uyumluluğuyla ilgili sorun yaşar mıyım? Bir de işlemci soğutucu için abes demişsiniz yani daha düşük ölçekli mi bir şey bakmalıyım.