E eferdr Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #1 Cevaplarsanız sevinirim herkese, iyi günler. CPU 70 derece GPU 75 derece oluyor.
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.741 Makaleler 1 Çözümler 38 28 Kasım 2024 #2 Kasanız, CPU soğutucunuz ve ekran kartınız nedir? Ayrıca değerler normal. Kaç olmasını bekliyorsunuz?
Kasanız, CPU soğutucunuz ve ekran kartınız nedir? Ayrıca değerler normal. Kaç olmasını bekliyorsunuz?
E eferdr Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #3 ExellionTR dedi: Kasanız, CPU soğutucunuz ve ekran kartınız nedir? Ayrıca değerler normal. Kaç olmasını bekliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Technopat cümleyi değiştirmiş ana konudada bu değerler normal mi diyodum
ExellionTR dedi: Kasanız, CPU soğutucunuz ve ekran kartınız nedir? Ayrıca değerler normal. Kaç olmasını bekliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Technopat cümleyi değiştirmiş ana konudada bu değerler normal mi diyodum
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.741 Makaleler 1 Çözümler 38 28 Kasım 2024 #4 eferdr dedi: Technopat cümleyi değiştirmiş ana konuda da bu değerler normal mi diyordum. Genişletmek için tıkla... Normal endişelenmeyin.
eferdr dedi: Technopat cümleyi değiştirmiş ana konuda da bu değerler normal mi diyordum. Genişletmek için tıkla... Normal endişelenmeyin.
E eferdr Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #5 ExellionTR dedi: Normal endişelenmeyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ederim,iyi günler