Q QB04 Femtopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #1 RAM Crucial DDR5 2x16 GB 5600Mhz SSD veya HDD modeli Samsung 980 Evo 1TB SSD Ekran kartı Msi Ventus 4060ti 3x 16 GB OC Edition Anakart MSI B760M-A WIFI İşlemci I7 12700KF Merhaba, PC'ye format bile attım, fakat EA FC 24 oynarken 15-20 dk sonra oyun donup PC yeniden başlıyor, sebebini bilen var mı?
Merhaba, PC'ye format bile attım, fakat EA FC 24 oynarken 15-20 dk sonra oyun donup PC yeniden başlıyor, sebebini bilen var mı?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.189 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #2 Ekran kartı sürücünüzü kurdunuz mu? Sıcaklık değerleriniz nasıl? Artı 0 Eksi
KS KS Q QB04 Femtopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #3 Adrastos dedi: Ekran kartı sürücünüzü kurdunuz mu? Sıcaklık değerleriniz nasıl? Genişletmek için tıkla... Kurdum, sıcaklık değerim oynarken 45-50 derece arası Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Ekran kartı sürücünüzü kurdunuz mu? Sıcaklık değerleriniz nasıl? Genişletmek için tıkla... Kurdum, sıcaklık değerim oynarken 45-50 derece arası
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.189 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #4 EA Anti Cheat yazılımını kaldırın, oyuna girerken tekrar yüklenmesi gerek. Bir tekrar yüklensin, öyle test edin. Artı 0 Eksi
EA Anti Cheat yazılımını kaldırın, oyuna girerken tekrar yüklenmesi gerek. Bir tekrar yüklensin, öyle test edin.
KS KS Q QB04 Femtopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #5 Adrastos dedi: EA anti cheat yazılımını kaldırın, oyuna girerken tekrar yüklenmesi gerek. Bir tekrar yüklensin, öyle test edin. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim. Adrastos dedi: EA Anti Cheat yazılımını kaldırın, oyuna girerken tekrar yüklenmesi gerek. Bir tekrar yüklensin, öyle test edin. Genişletmek için tıkla... Bu seferde 1-2 saat oynadıktan sonra attı. Son düzenleme: 26 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: EA anti cheat yazılımını kaldırın, oyuna girerken tekrar yüklenmesi gerek. Bir tekrar yüklensin, öyle test edin. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim. Adrastos dedi: EA Anti Cheat yazılımını kaldırın, oyuna girerken tekrar yüklenmesi gerek. Bir tekrar yüklensin, öyle test edin. Genişletmek için tıkla... Bu seferde 1-2 saat oynadıktan sonra attı.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.189 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #6 QB04 dedi: Tamam deneyeceğim. Bu seferde 1-2 saat oynadıktan sonra attı. Genişletmek için tıkla... Başka bir çözüm yolu bilmiyorum maalesef. Artı 0 Eksi
QB04 dedi: Tamam deneyeceğim. Bu seferde 1-2 saat oynadıktan sonra attı. Genişletmek için tıkla... Başka bir çözüm yolu bilmiyorum maalesef.