bütçe tam bilemiyorum ama 100k da değil. ben bu işlerden çokta anlamıyorumda internetten izleyerek yapmaya çalıştım sen ne önerirsin bu sistemide bu arada itopya dan topladım
bütçe tam bilemiyorum ama 100k da değil. ben bu işlerden çokta anlamıyorumda internetten izleyerek yapmaya çalıştım sen ne önerirsin bu sistemide bu arada itopya dan topladım
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J700GD-F12S 700 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J700GD-F12S 700 W Power Supply özelliklerini incele, 2.207,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J700GD-F12S 700 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J700GD-F12S 700 W Power Supply özelliklerini incele, 2.207,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
eyw kasada güzel sevdim gene diyorum ben çok anlamıyorumda bu şimdi her türlü oyunu kaldırır mı? sıkıntısız oynarım yani değil mi? bide şey sorucam monitör ne önerirsin?
Eyvallah kasada güzel sevdim gene diyorum ben çok anlamıyorumda bu şimdi her türlü oyunu kaldırır mı? Sıkıntısız oynarım yani değil mi? Bir de şey soracağım monitör ne önerirsin?
Elbette herşeyi çok rahat oynarsın zaten işlemcin son nesil ve AM5 platform intele göre çok daha uzun ömürlü. AM5 sana ilerde sadece ekran kartı ve işlemci değiştirerek yoluna devam etme şansı sunuyor. Ekran kartın hemen hemen yeni nesil sayılır 5000 serisi ekran kartları tanıtıldı ancak daha satışa sunulmadı. Eğer bu sisteme karar verirsen kendi monitörümü öneririm. Tek sıkıntısı arkana güneşi alırsan ekranı görmekte zorlanırsın. Yeni konu açarsan daha iyi monitörlerde önerirler.
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!