i7 12700KF sistemdeki parçalar uyumlu mu?

emre avcı007

Femtopat
Daha fazla  
İşlemci: Intel Core i7 12700KF 3.6GHz 25MB önbellek 12 çekirdek 1700 10nm tray işlemci
Anakart: Gigabyte H610M k DDR4 3200MHz DDR4 soket 1700 M.2 USB 3.2 HDMI mATX anakart
RAM: Kingston 32 GB Beast RGB 3200MHz CL16 DDR4 Single kit RAM
Ekran kartı: MSI GeForce RTX 4070 Ventus 3X E1 12g OC GDDR6 DLSS 3 192 bit ekran kartı
Kasa: Game booster GB-G205bw USB3.0 mesh panel ATX midtower beyaz kasa
İşlemci soğutucular: Cooler Master Hyper 212 Halo Black kule tipi işlemci soğutucu
Power Supply: MSI MAG A500dn 500W 80+ 120mm fanlı ATX PSU
SSD: Kingston 1TB NV3 GEN4x4 NVMe M.2 SSD (6000 MB okuma / 4000 MB yazma)
Sabit disk: Toshiba 3.5" 1 TB S300 hdWV110UZSva 5700RPM SATA hard disk
Monitör: Game booster GB-2413ff 23.8" 100Hz 1ms HDMI DP FreeSync G-Sync FHD IPS Gaming monitör

Arkadaşlar kasa ve diğer parçalar uyumlu mu? Herhangi bir sorun var mı?

İşlemci soğutucu yetmeyebilir. Bir de monitör dandik haberiniz olsun.

Kasa, psu çöp SSD dram yok monitörde tırt. Bütçe ne? AM5 sistem toplamak daha mantıklı olur.
bütçe tam bilemiyorum ama 100k da değil. ben bu işlerden çokta anlamıyorumda internetten izleyerek yapmaya çalıştım sen ne önerirsin bu sistemide bu arada itopya dan topladım

Bu kadar maliyetlere gircekseniz ddr5 sistem toplamınızı öneririm.
bilgisayar toplamayı yeni yeni öğrenmeye başladımda bu sistemide itopya dan topladım sence ne almalıyım tek tek yazar mısın?

eyw kasada güzel sevdim gene diyorum ben çok anlamıyorumda bu şimdi her türlü oyunu kaldırır mı? sıkıntısız oynarım yani değil mi? bide şey sorucam monitör ne önerirsin?

İfadeler: fiu
Eyvallah kasada güzel sevdim gene diyorum ben çok anlamıyorumda bu şimdi her türlü oyunu kaldırır mı? Sıkıntısız oynarım yani değil mi? Bir de şey soracağım monitör ne önerirsin?

Elbette herşeyi çok rahat oynarsın zaten işlemcin son nesil ve AM5 platform intele göre çok daha uzun ömürlü. AM5 sana ilerde sadece ekran kartı ve işlemci değiştirerek yoluna devam etme şansı sunuyor. Ekran kartın hemen hemen yeni nesil sayılır 5000 serisi ekran kartları tanıtıldı ancak daha satışa sunulmadı. Eğer bu sisteme karar verirsen kendi monitörümü öneririm. Tek sıkıntısı arkana güneşi alırsan ekranı görmekte zorlanırsın. Yeni konu açarsan daha iyi monitörlerde önerirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…