i7 12700KF ve 4070 Super sistem ile yayın açılır mı?

Arda Alban

Femtopat
Daha fazla  
Intel i7 12700KF ve 4070 Super ile yayın açmam mümkün mü?

Pekte iyi sayılmaz hocam sadece FPS açısından oyun yayınlarında iş görür mü diye sordum.

R5 2600 ve 2060 ile yayın açıyordum o sistem absürt grafik ayarları kullanmıyorsanız her şekilde kurtarır. Ama önemli olan yukarıdaki arkadaşın dediği gibi upload.

speedtest yapıp upload değerini buraya yazarsan yorum yapabiliriz. Altyapı çok kötü değilse 1080p yayını açmakta pek sorun olmaz. Hem çevrimiçi oyun oynayayım, yayın açayım, sesli konuşma olsun arkadaşlarımla filan dersen o zaman bufferbloat olmayan bir router ve iyi bir ev içinde ağ altyapısı gerekir.

Ben sadece hani açar mı diye sordum şu an evde 50 Mbps var ama fiber altyapısı çekiliyor birkaç ay sürer.

Ben sadece hani açar mı diye sordum şu an evde 50 Mbps var ama fiber altyapısı çekiliyor birkaç ay sürer.
50Mbps download hızıdır. Yayın sırasında önemli olan upload hızı. Yayın açmak ise her türlü açarsın yayını. 360p düşük bitrate olsa bile açılır. O yayını kim izler bilemem.
speedtest.net ile internet hızını öğrenebilirsin.

Upload 12 Mbps.
Açsam bile lag yapar diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…