Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.606 Çözümler 23 15 Haziran 2025 #21 Burak Karabal dedi: Hocam ileride 14600KF alabilecekseniz RX 9060 XT 16 GB alıp sonra da işlemci alabilirsiniz. 13500 ile aynı fiyatta sanırım 13500 alması daha mantıklı gözüktü. Genişletmek için tıkla... Iwatani Naofumi dedi: Katılıyorum Intel işlemci piyasası pek oynamıyor ama ekran kartı piyasasında çok ani fiyat artış & yükselişleri olabiliyor Genişletmek için tıkla... Iwatani Naofumi dedi: Evet fiyatları aynı ise 13500 daha iyi olacaktır Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yapacağım İ7 12700KF den tamamen vazgeçtim ozaman, ikinize de çok teşekkür ederim.
Burak Karabal dedi: Hocam ileride 14600KF alabilecekseniz RX 9060 XT 16 GB alıp sonra da işlemci alabilirsiniz. 13500 ile aynı fiyatta sanırım 13500 alması daha mantıklı gözüktü. Genişletmek için tıkla... Iwatani Naofumi dedi: Katılıyorum Intel işlemci piyasası pek oynamıyor ama ekran kartı piyasasında çok ani fiyat artış & yükselişleri olabiliyor Genişletmek için tıkla... Iwatani Naofumi dedi: Evet fiyatları aynı ise 13500 daha iyi olacaktır Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yapacağım İ7 12700KF den tamamen vazgeçtim ozaman, ikinize de çok teşekkür ederim.
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.678 Çözümler 52 15 Haziran 2025 #22 Particle Cannon dedi: Dediğiniz gibi yapacağım i7 12700KF'den tamamen vazgeçtim o zaman, ikinize de çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam bir gelişme olursa tekrar dönüş yaparsınız.
Particle Cannon dedi: Dediğiniz gibi yapacağım i7 12700KF'den tamamen vazgeçtim o zaman, ikinize de çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam bir gelişme olursa tekrar dönüş yaparsınız.
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.606 Çözümler 23 15 Haziran 2025 #23 Burak Karabal dedi: Ne demek hocam bir gelişme olursa tekrar dönüş yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağolun.
Burak Karabal dedi: Ne demek hocam bir gelişme olursa tekrar dönüş yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağolun.
Iwatani Naofumi Centipat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.759 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #24 Particle Cannon dedi: Dediğiniz gibi yapacağım İ7 12700KF den tamamen vazgeçtim ozaman, ikinize de çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İhtiyacınız olursa yine etiketleyebilirsiniz, müsait olduğum zaman cevap yazarım. Şimdiden hayırlı olsun
Particle Cannon dedi: Dediğiniz gibi yapacağım İ7 12700KF den tamamen vazgeçtim ozaman, ikinize de çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İhtiyacınız olursa yine etiketleyebilirsiniz, müsait olduğum zaman cevap yazarım. Şimdiden hayırlı olsun